Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Η μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων και μελών των Δ.Σ. και των 22 συλλόγων γονέων της πόλης. Το υψηλό επίπεδο προβληματισμού και ουσιαστικής συζήτησης εφ’ όλων των θεμάτων που αφορούν τα σχολεία της πόλης, την παιδεία και τα παιδιά μας.


Η διακήρυξη της ενότητας και της αλληλεγγύης όλων των συλλόγων και της ένωσης γονέων στο πλαίσιο της υπεράσπισης και διεκδίκησης του δωρεάν και δημόσιου σχολείου, με ενιαία εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, χωρίς διαχωρισμούς και κατηγοριοποιήσεις,


Η θερμή συμπαράσταση η οποία εκφράστηκε υπέρ της δράσης των συλλόγων και της ένωσης γονέων από τους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ (καθηγητές) και του «ΠΕΡΙΚΛΗ» (δάσκαλοι)…


είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2012.


Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά είναι που έδωσαν δύναμη σε όλους όσοι συμμετείχαμε στην Γενική Συνέλευση για να συνεχίσουμε να δρούμε με αποφασιστικότητα, επιμονή και μαχητικότητα ώστε να διαφυλάξουμε την προσωπική και συλλογική αξιοπρέπειά μας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, υπερασπιζόμενοι το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και του δημόσιου σχολείου.


Αγία Παρασκευή 23/2/2012 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Νεότερη Παλαιότερη