Το Γεύμα Αγάπης στη Στέγη

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου  Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής προσέφεραν το γεύμα της ημέρας στη Στέγη γερόντων (Ηπείρου 15 στην Αγ. Παρασκευή).
Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη ημέρα, αφού τα μέλη του συλλόγου συνομίλησαν με τους γέροντες, τους ευχήθηκαν καλή χρονιά τους μοίρασαν την Βασιλόπιτα και ένιωσαν σαν να είχαν κοντά τους τους γονείς τους.


 Σε αυτή την εκδήλωση αγάπης, εκτός από τον άξιο και ακούραστο πατέρα Κωνσταντίνο που είναι ο υπεύθυνος της Στέγης Γερόντων,  ήταν μαζί με τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Διονύσιο (προϊστάμενο του ιερού Ναού της Αγ. Παρασκευής) και τον πατέρα Σταύρο,  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βελεστίνου Δαμασκηνός, ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και  την έκοψε.


Την συγκινητική και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, συμπλήρωσε η ευγενική παρουσία της Προέδρου κυρίας Κούλας Μπάντζιου και των  μελών της  Βυζαντινής χορωδίας της Αγίας Παρασκευής, που έψαλαν και τραγούδησαν Μικρασιάτικα τραγούδια.


Η Κυριακή αυτή πραγματικά μας γέμισε με αγάπη και χαρά και οφείλουμε να πούμε ότι η προσφορά της εκκλησίας είναι πολύ μεγάλη,  αλλά και όλοι οι εθελοντές και οι εθελόντριες που προσφέρουν  την αγάπη τους και τις υπηρεσίες τους στους γέροντες καθημερινά, είναι αξιέπαινοι.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Νεότερη Παλαιότερη