Έτσι διέρρηξαν το Δημόκριτο

Ερωτηματικά γεννά η δράση των ληστών που χτύπησαν τα ξημερώματα της Τρίτης το ερευνητικό κέντρο του Δημόκριτου στην Αγία Παρασκευή.


Σύμφωνα με το news247.gr οι κινήσεις των ληστών ήταν πολύ καλά σχεδιασμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και κατάφεραν δίχως να τους αντιληφθεί κανείς να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο και να παραβιάσουν και ένα ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας.

Με βαση πληροφορίες οι δράστες, οι οποίοι υπολογίζεται ότι συνολικά έκλεψαν 140.000 ευρώ, βγάζοντας το χρηματοκιβώτιο από το ταμείο του Διοικητηρίου και μεταφέροντάς στις ανδρικές τουαλέτες για να το ανοίξουν με ηλεκτροκόλληση.Πιθανότατα το μετέφεραν επειδή, στο ταμείο έχει παράθυρα και θα μπορούσαν να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον περαστικό.

Οι ληστές, ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι καθώς γνώριζαν τις βάρδιες και πότε θα μπορούσαν να εισβάλλουν και να "δουλέψουν" ανενόχλητοι ενώ υπάρχει η πληροφορία, ότι επέλεξαν να ανοίξουν το ΑΤΜ της Εμπορικής, αλλά όχι αυτό της Eurobank, καθώς το δεύτερο έχει εσωτερικό συναγερμό!


Οι δράστες, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να ήταν τουλάχιστον τέσσερις, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Νεότερη Παλαιότερη