Ο Τσακός αντάμωσε και γιόρτασε!

Η γειτονιά του Τσακού αντάμωσε και γιόρτασε στο Μαυρομάτη σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.


Η ιστορική ταβέρνα του Μαυρομάτη γέμισε θυμίζοντάς μας τις παλιές καλές εποχές όταν δεν έπεφτε καρφίτσα, σε μια Ελλάδα πιο ταπεινή, λιγότερο "ισχυρή" αλλά περισσότερο ευτυχισμένη.


Στους παρόντες μοιράστηκε επίσης το γνωστό απολογιστικό φυλλάδιο με τις δράσεις του Συλλόγου από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εντεύθεν.


Την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι και χορός έως τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της ορχήστρας του σταθερού φίλου του Συλλόγου Τάκη Κωνσταντακόπουλου που χάρισαν όμορφες νότες καθ'ολη τη βραδιά.


Ανάμεσα στα γνωστά δημόσια πρόσωπα της πόλης που δίνουν το παρόν αυτή την περίοδο στις εκδηλώσεις της πόλης μας, ξεχωρίσαμε αυτή του συμπολίτη μας Νίκου Κωστόπουλου. Ο Νίκος μπορεί να τρέχει όλο το 24ωρο μιας και θα εκτεθεί με τη Νέα Δημοκρατία στην απαιτητική Β' περιφέρεια των Αθηνών αλλά δεν ξεχνά την Αγία Παρασκευή δίνοντας το παρόν συχνά στα δρώμενα της πόλης.


Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω ένα μπράβο στο Σύλλογο που ήρθε και στήριξε ένα παραδοσιακό μαγαζί της πόλης και της γειτονιάς μας σε εποχή κρίσης αλλά και στα μέλη του που έδωσαν το παρόν.


Η μεταξύ μας αλληλεγγύη αποκτά ιδιαίτερη σημασία!

 
Νεότερη Παλαιότερη