Παρέμβαση του Γιάννη Σταθόπουλου σχετικά με το ζήτημα των γονέων στους παιδικούς σταθμούς

Ευρύτερες διαστάσεις έλαβε πλέον το ζήτημα της αύξησης των τροφείων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής με σχετική αναφορά του Γιάννη Σταθόπουλου (επικεφαλής της παράταξης “Νίκη για την Αγία Παρασκευή”) κατά τη σύνεδριαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο κος Σταθόπουλος στεκόμενος στις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσα από το Agiaparaskevi-Guide.gr ότι δηλαδή η εκπρόσωπος των γονέων στο Δ.Σ. των παιδικών σταθμών (και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων) υπερψήφισε το Μάιο την αύξηση των τροφείων και πλέον από 1/11/2011 ανήκει στο προσωπικό του σταθμού με σύμβαση, αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο θέμα.


Η κα Καψοκεφάλου (πρόεδρος της ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) απήντησε ότι η κα Γεωργιάδη είχε υποβάλλει κανονικά τα χαρτιά της, πως υπέβαλλε την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Συλλόγου Γονέων στις 27/10/2011 πριν δηλαδή ξεκινήσει να εργάζεται στους σταθμούς και πως η πρόσληψή της έγινε με όλους τους νόμιμους τύπους.


Σε ένα σημαντικό θέμα το οποίο απασχολεί τους γονείς με ερωτηματικά τα οποία έχουμε θέσει εδώ μονάχα ο κος Σταθόπουλος βρέθηκε να συγκινηθεί.

Νεότερη Παλαιότερη