Μπέρδεμα με εκπροσώπους της Unicef στην Αγία Παρασκευή

Χθες βράδυ και κατόπιν επικοινωνίας με αναγνώστες μας αναρτούσαμε το εξής:


Πολλή προσοχή συνίσταται στους κατοίκους της πόλης καθώς νεαρή κοπέλα συνοδευόμενη από έφηβο αγόρι χτυπά τα κουδούνια λέγοντας πως είναι εκπρόσωπος της Unicef και έρχεται από μακριά.


Σύμφωνα όμως με τις μαρτυρίες μόνο για εκπρόσωπος της Unicef δε μοιάζει, η οποία άλλωστε δε συνηθίζει αυτό τον τρόπο προσέγγισης.


Επιτήδεια όπως η περιβόητη "δημοτική υπάλληλος" μαϊμού; Μέλος κάποιας σπείρας που ανοίγοντάς της θα εισβάλλει στο σπίτι όποιου ανοίξει; Εξερεύνηση πιθανών στόχων;


Όπως και να χει, καλύτερα να μην της ανοίξετε.

 Την ίδια στιγμή και μετά τη διάρρηξη το βράδυ του Σαββάτου στη Γιαβάση & Αιγαίου Πελάγους οι περίοικοι διαμαρτύρονται για την καμμένη λάμπα εξαιτίας της οποίας το σκοτάδι επικρατεί μόλις βραδιάσει με αποτέλεσμα να διευκολύνονται τέτοιου είδους ενέργειες αλλά και να ενισχύεται το αίσθημα της ανασφάλειας τόσο των κατοίκων όσο και των διερχομένων.


Σήμερα λάβαμε ένα μήνυμα από την κα Αμαλία Εξαρχάκου εκ μέρους της Unicef που αναφέρει:


ΕΠΕΙΓΟΝ: Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, στα γραφεία της UNICEF στο τηλέφωνο 210 72ΧΧΧΧΧ από τις 9:00 μέχρι τις 16:00, ώστε να λύσουμε την παρεξήγηση σχετικά με τους εκπροσώπους μας που πράγματι βρίσκονται στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής για ενημέρωση των νοικοκυριών.


Την ίδια στιγμή αναγνώστες μας σχολιάζουν με σκεπτικισμό το γεγονός πως άνθρωποι ισχυριζόμενοι πως είναι από τη Unicef πέρασαν δύο φορές σε μια μέρα από τα σπίτια τους, ενώ τα άτομα τα οποία μας μετέφεραν χθες τις ανάλογες επισκέψεις επιμένουν να διατείνονται πως η όλη παρουσία και ο σύντομος διάλογος που είχαν, τους άφησε ερωτηματικά αν όντως επρόκειτο για ανθρώπους της Unicef.


Άραγε να βρήκαν κάποιοι ευκαιρία παράλληλα με την αληθινή όπως πια αποδεικνύεται εκστρατεία της Unicef να κυκλοφορούν κι αυτοί ως αντιπρόσωποί της; Να πρόκειται για τυχαία γεγονότα;


Όπως και να χει, τα συμβάντα των τελευταίων ημερών έχουν καταστήσει πλέον τους κατοίκους πονηρεμένους.

Νεότερη Παλαιότερη