Ελύθη το μυστήριο του camping στο πάρκο Σπυρούδη

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας από αναγνώστη μας επικοινωνήσαμε με τη δημοτική αρχή για το θέμα και συγκεκριμένα με την αντιδήμαρχο κα Παπαδοπούλου. Όπως ενημερωθήκαμε, πράγματι δύο οχήματα (σαν μικρά βαν) είχαν εγκατασταθεί στο πάρκο Σπυρούδη τα οποία απομακρύνθηκαν από το σημείο την περασμένη Τρίτη ύστερα από παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας.


Τα οχήματα αποχώρησαν αλλά βρήκαν καταφύγιο λίγο πιο πάνω και συγκεκριμένα στο πάρκο Γραβιάς όπου παρέμειναν σχεδόν άλλες δύο ημέρες. Μάλιστα είχαν ανάψει και φωτιά για ψήσιμο και τελικώς απομακρύνθηκαν από το πάρκο έπειτα από επέμβαση της Αστυνομίας που τους ζήτησε να φύγουν από το σημείο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Τελικώς επρόκειτο για γάλλους υπήκοους οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι έχουν τελικό προορισμό την Κρήτη.


Η ιστορία αυτή καταδεικνύει την ανάγκη καλύτερης περιφρούρησης του πάρκου καθώς οι υφιστάμενοι φύλακες -απορίας άξιο- δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία των δύο βαν καθώς επίσης και του κλεισίματός του τις νύχτες. Τι θα συνέβαινε αν λόγω των ανέμων που επικρατούσαν τους ξέφευγε η φωτιά; Και τι προστασία έχει το πάρκο από πιθανές κακόβουλες ενέργειες όταν άνθρωποι εγκαθίστανται σε αυτό μεσολαβώντας ικανό διάστημα μέχρι να γίνουν αντιληπτοί και να απομακρυνθούν.

Νεότερη Παλαιότερη