Με τα λόγια, χτίζω ανώγεια και κατώγια

Πριν περίπου δέκα ημέρες γίναμε μάρτυρες επεισοδιακής παρουσίας ομάδας συμπολιτών μας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι συγκεκριμένοι συμπολίτες μας απαιτούσαν αποφασιστική δράση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά το χειρισμό του ζητήματος του τέλους ακινήτων μέσω της Δ.Ε.Η. ενώ προπηλάκισαν ουκ ολίγους δημοτικούς συμβούλους επειδή είχαν το θάρρος να εκφράσουν την ορθή ή μη άποψή τους.


Τελικώς με μια εντυπωσιακή αναδίπλωση σε σχέση με το ξεκίνημα της συνεδρίασης της Δημοτικής Αρχής συμπεριελήφθησαν στο ψήφισμα θέσεις των συμπολιτών μας, δημιουργήθηκε ειδικό γραφείο για την παροχή πληφοροριών και συλλογή λογαριασμών της Δ.Ε.Η.  ενώ ο δήμαρχος εν μέσω της γενικότερης ομοψυχίας στο τέλος επευφημούμενος ζητούσε να του γνωστοποιείται η οποιαδήποτε απόπειρα διακοπής ρεύματος για να την εμποδίσει.


Πάρα ταύτα, σε κάποια στιγμή ετέθη από την αντιδήμαρχο κα Παπαδοπούλου το ζήτημα του υπερβολικού φόρτου εργασίας διερωτώμενη αν θα μπορούσαν οι συγκεντρωμένοι πέρα από τις διαμαρτυρίες να συνδράμουν εθελοντικά στη στελέχωση του γραφείου. Οι παριστάμενοι γενικώς αλλά και δια εκπροσώπου τους αντέδρασαν θετικά υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν άτομα με χρόνο και διάθεση να προσφέρουν.


Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε ότι τελικώς παρουσιάστηκε μονάχα ένας εθελοντής (εκ των παραπάνω ή όχι δεν το γνωρίζουμε) ο οποίος όμως μπορούσε να ανταποκριθεί μόνο σε απογευματινές ώρες, πράγμα αδύνατο καθώς το δημαρχείο είναι κλειστό.


Με τα λόγια λοιπόν, χτίζω ανώγεια και κατώγια.


Εντελώς πληροφοριακά η προσέλευση του κόσμου για την ώρα είναι αρκετά μικρή με το σύνολο των ανθρώπων που πλήρωσαν μόνο το ρεύμα να μην ξεπερνούσε την Παρασκευή τα 20 άτομα.


 
Νεότερη Παλαιότερη