Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος “Άγιος Ιωάννης” και φέτος αρωγός στις ανάγκες της “Στέγης Γερόντων”

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου επισκέφθηκε την Στέγη Γερόντων για Πασχαλιάτικες ευχές και για την παράδοση προσφοράς του Συλλόγου για τους φιλοξενούμενους γέροντες, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα.

Την υποδέχθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κουνάλης Διευθυντής της Στέγης Γερόντων και η γραμματέας του Ιδρύματος κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Έγινε ενημέρωση από τον Πρωτοπρεσβύτερο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η “Στέγη Γερόντων” αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και που καθιστούν δύσκολο το έργο της.

Ευχαρίστησε όλους όσοι είναι αρωγοί στο έργο τους, γιατί είναι η κινητήριος δύναμη για να λειτουργήσουν, καθ όσον οι ανάγκες είναι πολλές και αυξανόμενες, και ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο μας, για την προσφορά του.

Ο Σύλλογος “Άγιος Ιωάννης” εκτιμά το έργο που επιτελείται στo Ίδρυμα και με την ευκαιρία αυτή καλεί, όσους μπορούν να βοηθήσουν την «Στέγη Γερόντων” συνδράμοντας στο έργο τους, τούς ανθρώπους του ιδρύματος.  

Η Πρόεδρος μετέφερε τις ευχές του Συλλόγου υπογραμμίζοντας ότι ο Σύλλογος του Άη Γιάννη θα είναι αρωγός και πάντα στο πλευρό τους.

Καλή Ανάσταση!

Νεότερη Παλαιότερη