Τα τελευταία νέα του ΓΣΑΠ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ-ΑΜΥΝΤΑΣ:  57-59  (19-13, 11-16, 18-16,09-14)

Διαιτητές: Τζίμης-Γαραντζιώτης

Ο χθεσινός αγώνας διεξήχθη μπροστά σε ένα κοινό, που μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου είχε γεμίσει τις κερκίδες του ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ.  Ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό μας βρέθηκαν ο πρ. Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας , ο δημοτικός σύμβουλος των «Αλλάζουμε» Παναγιώτης Τσόκας και ο Θανάσης Φαλούκας , πρ. πρόεδρος του ΓΣΑΠ. Τους ευχαριστούμε όλους.

Η  ομάδα μας τελικά δεν τα κατάφερε  να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας, που με κόπο είχε κατακτήσει στην κανονική περίοδο. Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να εξισορροπήσει τον αγώνα. Παρόλα αυτά, μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, αντέχαμε στην πίεση και μπήκαμε στο τέταρτο προηγούμενοι στο σκορ με βραχεία κεφαλή (48-45). Εκεί όμως κάπου το χάσαμε το παιχνίδι. Σε επτά λεπτά είχαμε πετύχει μόνο 2 πόντους, ενώ οι αντίπαλες 12, τα λάθη γίνονταν το ένα μετά το άλλο, η νευρικότητα ανέβαινε και έτσι 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 50-57. Με μία απέλπιδα προσπάθεια πετύχαμε ένα σερί 7-2, που όμως δεν ήταν αρκετό. Τώρα η ομάδα καλείται να παίξει το τελευταίο της «χαρτί» την Κυριακή 12/05, ώρα 17.00 στο γήπεδο του Υμηττού, για να αποδείξει ότι αξίζει να παίξει στον τελικό της Α2. Εμείς το πιστεύουμε ότι μπορεί.  

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Γρίσπου 8, Κεσσέ 18(2). Τσιαδή 4(1), Γιαμπάνη 10(2), Καραχάλιου 13, Σπυρίδωνος 3(1), Βούλγαρη, Πολιτοπούλου 1, Κυρκοπούλου.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Ντάνου 5, Καλομιτσίνη 16(3), Μαργώνη 10(2), Παπαρδέλα 12(1), Βαρβιτσιώτη 6, Κοντογιάννη 4, Κουτσιρίμπα 2, Μαζαράκη 2, Γεωργακοπούλου 2.


Β. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ(U13)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Γ.Σ.Α.Π.
Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά των Γαλανόλευκων η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Μελισσίων. Η ομάδα αν και είχε πολλές ελλείψεις λόγω των εορτών του Πάσχα έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι, τα πήγε πάρα πολύ καλά αλλά λύγισε στο τέλος από την κούραση. Μπράβο κορίτσια.

Συγχαρητήρια!

ΓΣΑΠ (Ναζίρη): Σεφερλή, Αθανασίου, Φουρναράκη, Ζαχαράτου, Κυρίτση, Θεοδωροπούλου, Αθανασοπούλου, Κουτσούρη, Κωτσάκη, Σπηλιοπούλου.

Νεότερη Παλαιότερη