Παίζω και Δημιουργώ 2024: Υπονοούμενα για τον server από την "Πόλη μας" - Άμεση απάντηση από τους "Αλλάζουμε"

Δεν «έπεσε ο server”, οι μάσκες έπεσαν

Φαίνεται ότι μόνο σε «τυχαία επανεκκίνηση του server» δεν οφείλεται το θέμα που προέκυψε με τις εγγραφές στην πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Παίζω και Δημιουργώ 2024» του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Το άνοιγμά της πολλές ώρες πριν από την ώρα που είχε ανακοινωθεί, ήταν μια πονηρή μεθόδευση γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δεν βγήκε όμως, δεν υπολόγισαν  ότι θα έμπαιναν και άλλοι τυχαίως και οι θέσεις θα έκλειναν πριν ανοίξουν επισήμως. Αν υποθέσουμε ότι δεχόμαστε ότι οφειλόταν σε, απίθανο, τυχαίο γεγονός και όχι μεθόδευση, αποδεικνύει την ανικανότητά τους να διαχειριστούν ένα απλό θέμα. Ακόμη και μετά το επίσημο άνοιγμα της πλατφόρμας, παρουσιάστηκαν άλλα προβλήματα, νέες άσκοπες ταλαιπωρίες. 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, μετά την κατακραυγή πολλών συμπολιτών μας, αρκετές  ώρες μετά τη διαπίστωση, εξαναγκάστηκε να ακυρώσει την παράτυπη διαδικασία. Στην ανακοίνωσή του όμως απουσιάζει μια λέξη που έπρεπε να απευθύνει προς όλους όσοι αδικήθηκαν και ταλαιπωρήθηκαν από τις μεθοδεύσεις τους, η λέξη «συγγνώμη».

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της παλαιοκομματικής «πασοκικής» νοοτροπίας του Δημάρχου.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα έτη 2022 και 2023, οπότε και για πρώτη φορά εφαρμόσαμε τις ηλεκτρονικές εγγραφές, για λόγους διαφάνειας, αυτές πραγματοποιήθηκαν με την απαραίτητη προσοχή και με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων εφαρμογής τους και δεν υπήρξε κανένα παράπονο για παρατυπίες .

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

 + + + + + 

«Ο πονηρός άνθρωπος από τον πονηρό θησαυρό της καρδιάς του βγάζει τα πονηρά» (Ματθ. 12,35)

Με μία επονείδιστη ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», προδήλως μέσω της πένας του κ. Παπασπύρου, εγκαλεί τη δημοτική αρχή για «πονηρές μεθοδεύσεις» αναφέροντας χαρακτηριστικά «πώς δεν έπεσε ο server, οι μάσκες έπεσαν» σχετικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας των εγγραφών στο Καλοκαιρινό Camp «Παίζω και Δημιουργώ».

Φαίνεται πώς ο κ. Παπασπύρος, πέρα από τον πιο αποτυχημένο πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ επί τετραετία, έχει διατελέσει και τεχνικός Πληροφορικών Συστημάτων. 

Δεν εξηγείται αλλιώς πως μπορεί να γνωρίζει απομακρυσμένα το εάν υπήρξε όντως τεχνικό πρόβλημα ή όχι. 

Εκτός βέβαια αν όλα αυτά είναι ζωηρά αποκυήματα της φαντασίας του ή μία ακόμα άκομψη προσπάθεια να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. 

Φυσικά προτίμησε να μην αναφέρει πώς η απόφαση του Δημάρχου για ακύρωση όλων των πρώιμων -και άρα εκπρόθεσμων εγγραφών- έγινε με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης ώστε να μην υπάρχουν η οποιαδήποτε «σκιά».  

Όπως και να έχει, για μία ακόμα φορά, η παράταξη με επικεφαλής τον κ. Σάρκουλα δείχνει τον άκρως τοξικό της χαρακτήρα και την προσπάθεια ισοπέδωσης κάθε προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής.
Δεν υπηρετείτε σωστά την πόλη έτσι κύριοι ούτε τους ψηφοφόρους που σας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και σας ανέδειξαν στην πολύ τιμητική 3η θέση. 

Άλλο η εποικοδομητική κριτική και άλλο η πολεμική. 

Ειδικά όταν πρόκειται για μία πρωτοποριακή δράση, η οποία συνδυάζει τον Αθλητισμό με τη Δημιουργική απασχόληση σε 7 σημεία της πόλης ώστε να μπορέσουν να εγγραφούν ακόμα περισσότερα παιδιά με χαμηλό κόστος και αναβαθμισμένο επίπεδο υπηρεσιών. 

Η πόλη γυρίζει σελίδα είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Συνεχίζουμε.

Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή

Νεότερη Παλαιότερη