Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας αλλά και της εντολής τους, όπως το καταστατικό ορίζει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού που εκλέχτηκε με μαζική συμμετοχή 630 κατοίκων της γειτονιάς μας, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ. Αντιπρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ. Γενικός Γραμματέας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ταμίας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΛΕΡΗΣ. Έφορος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ. Μέλη ΦΙΛΩΤΑΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ, ΜΥΡΣΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ (μετά την παραίτηση της Ιωάννας Κουτσουρά).

Οι συνεδριάσεις του ΔΣ είναι ανοιχτές για όλους τους Κατοίκους, με την παρουσία  των αναπληρωματικών μελών και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Θα υπάρχει ανάρτηση των θεμάτων στο facebook “Σύλλογος Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής” και στα τοπικά ενημερωτικά sites. Θα υπάρχει διαδικασία διαλόγου με τους κατοίκους και σημαντικά θέματα θα συζητούνται σε Γενικές Συνελεύσεις.

Με βάση τους σκοπούς του Συλλόγου μας όπως αναφέρονται στο καταστατικό μας θα αναδείξουμε και θα διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα τηε γειτονιάς μας. Θα προωθήσουμε τη συνεργασία με όλους τους Συλλόγους της Αγίας Παρασκευής. Θα πάρουμε μέτρα για την αύξηση του πρασίνου και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα συμβάλλουμε στην κοινωνικοπολιτιστική ανάπτυξη και την ερασιτεχνική δημιουργία. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

22 Απρίλη 2024

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Νεότερη Παλαιότερη