«Νίκη Πολιτών»: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Μυλωνάκη - Αθλητικών Συλλόγων

Η πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων των Αθλητικών Συλλόγων της Αγίας Παρασκευής με τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη δεν απέδωσε τίποτα ουσιαστικό για τον χώρο του Αθλητισμού στην πόλη μας.

Όλοι οι σύλλογοι ανέμεναν από την Δημοτική αρχή να τους παρουσιάσει σχέδιο για νέες Αθλητικές εγκαταστάσεις όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Και βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Ο κ. Μυλωνάκης δήλωσε ότι παρέλαβε «καμένη γη» και δεν έδωσε κανένα στίγμα για δημιουργία προπονητηρίου ή πλάνου για το Αθλητικό κέντρο Πευκακίων.

Σε αυτό το θέμα η Δημοτική αρχή όφειλε να έχει χαρτογραφήσει την υπάρχουσα κατάσταση όπως και τις ανάγκες, ώστε να καταστρώσει σχέδιο για νέους Αθλητικούς χώρους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Δελτίο Τύπου του Δήμου για την συνάντηση αναγράφεται ότι σκοπεύουν «σε αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων των σχολείων»!

Το επιχείρημα της καμένης γης είναι αφενός μεν «μπαγιάτικο», αφετέρου δε ακυρώνει στην πράξη το ίδιο το νόημα των Δημοτικών εκλογών γιατί ποιος ο σκοπός των εκλογών εάν τα «πράγματα» θα μείνουν όπως πριν.

Το άλλο θέμα στο οποίο φαίνεται ότι η Δημοτική αρχή Μυλωνάκη επιφυλάσσει δυσάρεστη έκπληξη στα Σωματεία είναι οι, επί πολλά χρόνια, επιχορηγήσεις τους.

Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσουν στο θέμα αυτό, σοβαρότερες σκέψεις και πραγματική αγάπη για τα Αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης μας, που επί πολλά χρόνια προσφέρουν, εθελοντικά, μια ζέστη αγκαλιά όπως και διεξόδους στην νεολαία μας.

Από την πλευρά μας θα σταθούμε συμπαραστάτες στις διεκδικήσεις τους για το Αθλητικό αύριο της Αγίας Παρασκευής.


Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη