Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στο 4ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Αγαπητοί γονείς την Κυριακή 07 Απριλίου 2024 από 9:00 έως 13:00 σας καλούμε να συμμετέχετε στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος διδασκόντων με τον σύλλογο γονέων για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου γονέων με αριθμό μητρώου 16623 η ενίσχυση της τράπεζα αίματος είναι φροντίδα και αγάπη.

Η εθελοντική αιμοδοσία άλλωστε δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια Σίγουρα γνωρίζετε ότι μπορούμε να δίνουμε αίμα 3 έως 4 φορές τον χρόνο, Ίσως όμως να μην γνωρίζετε ότι οι επαναλαμβανόμενες δωρεές αίματος μπορεί να βοηθήσουν το αίμα σας να ρέει καλύτερα ενδεχομένως να περιορίσουν τη ζημιά στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σας η οποία θα οδηγήσει σε λιγότερα αρτηριακά μπλοκαρίσματα Επίσης γίνεται σύντομος έλεγχος υγείας και ο αιμοδότης αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά από τη ζωή μας όσα δηλαδή απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αιμοδοσίας, προσφέρουμε 450 ml αίμα, που αντιστοιχούν σε 3 ζωές.

Αρκεί να φέρετε το χαμόγελο σας στο σχολείο μας ο σύλλογος γονέων θα φροντίσει για καφέ και κεράσματα.

Μια δράση με πρωτοβουλία του Συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής

Νεότερη Παλαιότερη