ΓΣΑΠ: Οι Νεάνιδες στα Play-Off για την άνοδο

Οι Νεάνιδες με την χθεσινή τους νίκη, ολοκλήρωσαν πρώτες την Α φάση και θα αντιμετωπίσουν στην Β φάση που ξεκινάει την Πέμπτη 21/03 τις ομάδες ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας, Εύνικος και το γνωστό μας Παγκράτι που θα αγωνιστούν σε ένα μίνι-πρωτάθλημα διπλών αγώνων. Ο πρώτος ανταμείβεται με την άνοδο στην Α Κατηγορία. Ευχόμαστε στα κορίτσια μας καλή επιτυχία, με υγεία πάνω απ' όλα! Παρά και την νέα εκτός έδρας ήττα από τον Αμύντα η ομάδα μας των γυναικών παραμένει στο γκρουπ των ομάδων που μάχονται για την συμμετοχή τους στα play-offs ανόδου στην Α1. Ισόβαθμη με Αμύντα και ΑΕΚ Περιστερίου κατατάσσεται σήμερα στην 4η θέση. Ωστόσο το πρωτάθλημα έχει ακόμα 7 αγωνιστικές, οι οποίες όμως, μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες μας, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, αποκτούν όλες χαρακτήρα ντέρμπι. Το μπορούμε; Μένει να το δούμε στα προσεχή παιχνίδια. Οι κορασίδες Α δεν τα κατάφεραν με τα Μελίσσια και προετοιμάζονται για τα play-outs. Οι Παγκορασίδες συνέχισαν με νίκη και καλή εμφάνιση και στον δεύτερο αγώνα τους στο Τουρνουά.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ-ΓΣΑΠ 50-48 (12-17, 13-09, 15-11, 10-11)

Διαιτητές: Γαρινή- Αυγουστόγλου

Άλλη μία ήττα χθες στο γήπεδο του Υμηττού. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με γερές άμυνες και από τις δύο ομάδες, όμως κρίθηκε από την αστοχία μας, κυρίως στα τρίποντα. Η αντίπαλη ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ με 3 πόντους στο τέλος του γ΄ δεκαλέπτου, το οποίο δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο γήπεδό μας την Παρασκευή 15/03 στις 19.30 με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών. Η Πατρινή ομάδα δεν μπορεί να λείψει το ΣΚ από το πατρινό καρναβάλι! 

ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Ντάνου 9(2), Παπαρδέλα 9, Καλομιτσίνη 10(2), Μαργώνη 10(1), Κοντογιάννη 4, Βαρβιτσιώτη 4, Μαζαράκη 2, Κουτσιρίμπα 2, Γεωργακοπούλου, Σιγάλα.

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης,Στρατής): Γρίσπου 1, Κεσσέ 18, Τσιαδή 15(2), Γιαμπάνη, Πολιτοπούλου 6, Βούλγαρη 4, Σπυρίδωνος 2, Καραχάλιου 2, Κακοσούρη, Κυρκοπούλου,Αραβανή

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣΑΠ 27 - 56 (9-15, 7-15, 9-15, 2-11)

Τη Δευτέρα 11/3 οι νεάνιδες μας αντιμετώπισαν την ομάδα ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο γήπεδο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Γ’ για την 22η και τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου.Ένας αγώνας χωρίς καμία βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας, αφού έχει κλειδώσει από προηγούμενες αγωνιστικές, την τετράδα αλλά και την πρωτιά στον όμιλο μας. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια δυναμική προπόνηση για την ομάδα μας καθώς η ομάδα της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υψηλής δυναμικότητας. Όλες οι νεάνιδες καθώς και οι κορασίδες που μας πλαισίωσαν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Τούτση 1, Αγριογιάννη 4, Μήτση 6, Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 14, Μάγειρα 9(1), Κεχρή 4, Σταυρακάκη 4, Λάσκαρη Μ 1, Κεϊσογλου 13

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – KAO ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 34-52 (13-13, 5-15, 10-16, 6-10)

Το Σάββατο 09/03 (ώρα 17.00) στο κλειστό γυμναστήριο Ζέτα Λαούδη (Κοντόπευκο), υποδεχτήκαμε την ομάδα των Μελισσίων στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας . Οι αντίπαλες ήταν καλύτερες σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο τα κορίτσια μας έπαιξαν πολύ καλά. Έχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Κύριο μέλημα μας τώρα είναι να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση για τα play-outs, όπου και θα διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής θα παίξουμε στο Γέρακα με τον ισχυρό Κρόνο στις 30/3 (21.00). Οι κορασίδες μας και σε αυτό το παιχνίδι, όπως σε όλα αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Καλή συνέχεια!!!!!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Γ.Σ.Α.Π – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 44-27 (10-1, 19-7, 7-9, 7-10)

Καλή και η δεύτερη αγωνιστική των παγκορασίδων μας, την Κυριακή 10/3 (15.15) στην έδρα μας, με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Χολαργού. Εξαιρετικό ξεκίνημα με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 30-8. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Πήραν αρκετό χρόνο όλες οι αθλήτριες μας και κατάφεραν να κερδίσουν άνετα. Επόμενη αγωνιστική στα Πατήσια, με το Σπόρτιγκ, την Κυριακή 31/3 (η ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα). Καλή συνέχεια στα κορίτσια μας!!!!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Καραπατή, Γρηγοριάδη, Κασκαβέλη, Μεϊτάνη, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Μιχαλάτου, Μαρτάκη, Φαρσάτη, Καραδήμου

Νεότερη Παλαιότερη