Άνθρακες ο "θησαυρός" για το γερονοφόρο στο Χέλμειο Δημοτικό - Είχε ζητηθεί από το Σύλλογο Γονέων για τη γιορτή

Το περιβόητο γερανοφόρο χρησιμοποιήθηκε στο Χέλμειο Δημοτικό Σχολείο έχοντας λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου για τις ανάγκες παρουσίασης παιδικού τσίρκου που πλαισίωνε την αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, ανέφερε χθες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος, Γιάννης Λογοθέτης απαντώντας σε ανακοινώσεις μερίδας της αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος το γερανοφόρο έχει πιστοποίηση και ανήκει στην κατηγορία "οχήματα" και όχι "μηχανήματα έργου" όπως αναφέρθηκε σε μια από τις ανακοινώσεις, μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε οδηγός με δίπλωμα Γ κατηγορίας, αλλά ο Δήμος φρόντισε να βρίσκεται στο χώρο και μηχανικός.

Επίσης στην ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου προς το Δήμο αναφέρεται πως το παιδικό τμήμα του τσίρκου συμμετέχει με την έγγραφη άδεια των γονέων που συνοδεύουν κάθε φορά τα παιδιά.

Τέλος συμπλήρωσε ότι η απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο έστειλε η Υπηρεσία Καθαριότητας όχημα σε πολιτιστική δράση, είναι πως η καθαριότητα αποτελεί δείγμα πολιτισμού και παιδείας.

Νεότερη Παλαιότερη