Το πρόβλημα του παράνομου παρκαρίσματος στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Δημητρίου θέτει ο Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων

Το πρόβλημα του παράνομου παρκαρίσματος στον περιβάλλοντα χώρο του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου θέτει ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου - Παραδείσου - Πευκακίων σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη.

Η επιστολή γράφει:

Θέλουμε να σας αναφέρουμε μια δυσάρεστη πραγματικότητα που διαπιστώσαμε  εδώ και πολύ καιρό, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου. 

Αφορά την μετατροπή περιβάλλοντος χώρου της εκκλησίας, σε χώρο στάθμευσης (το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτουμε το επιβεβαιώνει) και μάλιστα για επιλεγμένη κοινωνική ομάδα και όχι ανοιχτό και ελεύθερο για την τοπική κοινωνία, μια και η εκκλησία έχει τοποθετήσει σχετική μπάρα.

Εμείς, εκφράζουμε την αντίρρησή μας, σε αυτή την χρήση και την μετατροπή του περιβάλλοντος χώρου σε χώρο στάθμευσης, όχι μόνο από τους εκκλησιαζόμενους, αλλά από όλους τους δημότες. Διότι γνωρίζουμε τις νόμιμες χρήσεις που μπορούν να δεχτούν οι κοινόχρηστοι χώροι.

Ζητάμε από εσάς να μας ενημερώστε, αν έχει δοθεί από τον Δήμο, κατ’ εξαίρεση, άδεια χρήσης στο εν λόγω χώρο για αποκλειστική χρήση πάρκινγκ.

Επιφυλασσόμαστε για παραπέρα ενέργειες.

Νεότερη Παλαιότερη