ΓΣΑΠ: Οι Νεάνιδες στην πρώτη θέση - Πιστεύουμε στην ομάδα μας των Γυναικών

Παρά και την νέα εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό εμείς, αμετανόητοι, πιστεύουμε στην ομάδα μας των γυναικών. Μένει να το πιστέψει και η ίδια, και να κάνει αυτό που έχει αποδείξει ότι μπορεί. Να παίξει το κυριαρχικό μπάσκετ που ξέρει για 40 λεπτά. Οι νεάνιδες, με την χθεσινή τους νίκη κατέκτησαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλό τους και συμμετέχουν στα play-offs με στόχο την άνοδο στην Α κατηγορία. Σημαντικό γεγονός του αγώνα με το Παγκράτι η επανεμφάνιση της Αντζελίνας Παγίδα, μετά από μήνες λόγω τραυματισμού, με ολόθερμο χειροκρότημα από τους παρισταμένους. Οι κορασίδες Α δεν τα κατάφεραν με τον ΕΦΑΟΖ, ενώ οι κορασίδες Β νίκησαν. Οι Παγκορασίδες ξεκίνησαν με νίκη και καλή εμφάνιση στο εναρκτήριο παιχνίδι του Τουρνουά. Τα γαλανόλευκα συνέχισαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΓΣΑΠ 62-54: (12-14, 07-14, 11-12, 18-08)παρ(14-06)

Διαιτητές: Τεφτίκης-Πετράκης Ιωάν.

Μία ομάδα που συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό της! Μία ομάδα που για 35 λεπτά κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά που ξαφνικά χάνει τις δεδομένες ικανότητές της, σε επίθεση και άμυνα! Και έχει την ίδια εικόνα σε συνεχόμενους αγώνες, είτε κερδίζει είτε χάνει. Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Την αιτία πρέπει να την βρει μόνη της, με αυτοκριτική από όλους, προπονητές και αθλήτριες. Φταίει η κούραση; Η κακή ψυχολογία; Πάντως είναι κρίμα να αδικεί μόνη της τον εαυτό της. Γιατί μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας την εμπιστεύονται και περιμένουν την ανάκαμψή της. Την επόμενη Κυριακή 10/03 στις 17.00 θα αντιμετωπίσουμε τον Αμύντα στο γήπεδό του. Να αποδείξουμε λοιπόν ότι εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας. 

Ιωνικός ΝΦ (Σκαλωμένος): Καραβέλη Κ. 4, Φουράκη 6, Καμπουράκη 17(1), Καραβέλη Μ. 11(3), Καραγιάννη 13(1), Καββαδά 7(1), Ζίου 2, Βώλου 2, Κωνσταντίνου.

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης,Στρατής): Γρίσπου 11(1), Κεσσέ 16(1), Τσιαδή 4, Γιαμπάνη 13(1), Καραχάλιου 4, Πολιτοπούλου 3(1), Βούλγαρη 3(1), Σπυρίδωνος, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη.


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - 61 -26 (24-10, 12-9, 12-3, 13-4)

Στον προτελευταίο αγώνα για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος, οι νεάνιδες μας υποδέχτηκαν στην έδρα μας, την ομάδα ΑΟ Παγκρατίου. Από βαθμολογικής άποψης, λίγη αξία είχε το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει θέση στην τετράδα. Από θέμα γοήτρου όμως, θέλαμε μόνο τη νίκη, αφού στο μεταξύ μας αγώνα του α΄ γύρου είχαμε ηττηθεί . Και έτσι ακριβώς έγινε. Από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους. Οι επιθέσεις μας ήταν οργανωμένες με ωραίες συνεργασίες, εύστοχα καλάθια και η άμυνα άκρως αποτελεσματική.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας τη Δευτέρα 11/3, στο γήπεδο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Γ με την ομάδα ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και μετά καλή συνέχεια στα play off !

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Τούτση 1, Αγριογιάννη 3, Παγίδα, Μήτση 6(1), Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 10(1), Μάγειρα, Κεχρή 2, Σπυρίδωνος 29, Κεϊσογλου 10


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Ε.Φ.Α.Ο.Ζ– Γ.Σ.Α.Π: 53-31 (7-7, 22-16, 11-8, 13-0)

Το Σάββατο 2/3 στις 21.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου, οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν εναντίον του ΕΦΑΟΖ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Σε έναν κρίσιμο αγώνα, στο οποίο θα θέλαμε πολύ τη νίκη καθώς είχαμε χάσει από τον ΕΦΑΟΖ στην έδρα μας, στον πρώτο γύρο, τα κορίτσια έπαιξαν καλά για τρία δεκάλεπτα αλλά οι τραυματισμοί και η κούραση οδήγησαν σε ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο, το οποίο τελείωσε χωρίς σκορ από την αμάδα μας. Οι πολλές χαμένες ελεύθερες βολές και κάποιες χαμένες καλές προσπάθειες κάτω από το καλάθι, δεν επέτρεψαν στις κορασίδες μας να διεκδικήσουν τη νίκη.

Επόμενος αγώνας στην έδρα μας στις 18.00 το Σάββατο 9/3 με την ομάδα των Μελισσίων.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής)Τούτση, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη


Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

ΓΣΑΠ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 66 - 32

Όπως δείχνει και το σκορ του αγώνα, η νίκη ήρθε εύκολα χωρίς ιδιαίτερη πίεση από την αντίπαλες. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στην προπονήτρια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στα κορίτσια που έχουν τραυματιστεί, για να είναι σύντομα μαζί μας στα παιχνίδια που απομένουν, καθώς και στο τουρνουά των παγκορασίδων. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό, ακολουθούν εορταστικά τριήμερα, επιστροφή στη δράση στις 30 του Μάρτη στην έδρα μας στο κλειστό «Ζέτα Λαούδη» , με αντίπαλες τις παίκτριες της Ολυμπιάδας Παπάγου!

ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα): Γιάλα, Αθανασίου, Ανδρέου, Μιχαλάτου, Φαρσάτη, Κοράκη, Ντραγκότι, Καραδήμου, Πρέζα


Ε. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ– Γ.Σ.Α.Π: 34-57 (13-18, 6-19, 4-11, 11-9)

Με το δεξί ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας των παγκορασίδων μας, την Κυριακή 3/3 (15.15) στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ Παπάγου, με την αντίστοιχη ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου.

Παρά τις οργανωτικές δυσκολίες, λόγω της επιλογής της ΕΣΚΑ να ξεκινήσει το τουρνουά ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, τα κορίτσια του ΓΣΑΠ ανταπεξήλθαν πολύ ικανοποιητικά και με την καθοδήγηση του κόουτς, πέρασαν εύκολα από την έδρα του Παπάγου. Η αντίπαλη ομάδα δεν είχε τις δυνατότητες να μας κοντράρει και χωρίς να παίξουμε «μεγάλο» μπάσκετ φτάσαμε εύκολα στην πρώτη μας νίκη στο Τουρνουά. Επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας, με τον Άρη Χολαργού την Κυριακή 10/3, στις 14.00. Καλή συνέχεια στα κορίτσια μας!!!!

ΓΣΑΠ (Νίκος Τσίκος) Καραπατή, Γρηγοριάδη, Κασκαβέλη, Μεϊτάνη, Ανδρέου, Γιαννοπούλου, Μιχαλάτου, Μαρτάκη, Φαρσάτη, Καραδήμου


ΣΤ. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Γ.Σ.Α.Π. – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

Στον εντός έδρας αγώνα η ομάδα μας αντιμετώπισε μία πολύ ψηλότερη ομάδα, αλλά αυτό δεν την φόβισε, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ και είχε και 4 κοψίματα!!!!

ΓΣΑΠ( Ναζίρη – Χαροκόπου) Καλαπόδα, Ντρακότι, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Χουρδάκη, Κωτσάκη, Πικέα, Ζαχαράτου, Παρόντι, Αθανασοπουλου, Αθανασίου.

Νεότερη Παλαιότερη