Τελειώνουν τα χρονικά περιθώρια για την Περιφέρεια και το υπό ανέγερση Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής

 
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το υπό ανέγερση δημαρχείο και όπως όλα δείχνουν τελειώνουν τα χρονικά περιθώρια της Περιφέρειας Αττικής αν θέλει τελικά να υλοποιήσει το έργο ή όχι.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκης ο οποίος συναντήθηκε με τον κατασκευαστή, η πρόθεση του τελευταίου όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, είναι να εγκαταλείψει το έργο μετά τις 21 Απριλίου 2024. Δεν είναι αρνητικός στο να παραμείνει αρκεί να βρεθεί μία λύση, ή σε απλά ελληνικά να του δοθούν περισσότερα χρήματα διότι το έργο δε βγαίνει.
 
Ο Δήμαρχος ανέφερε πως έχει επικοινωνήσει ήδη τρεις με το νέο Περιφερειάρχη ενώ ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων να επισκεφθούν μαζί το εργοτάξιο για να δουν τι ακριβώς γίνεται.

Φυσικά τίθεται ένα ερώτημα για ποιο λόγο χάθηκε ένα 12μηνο από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την εκκίνηση των έργων με αποτέλεσμα να μας προλάβει ο πόλεμος και οι ανατιμήσεις σε σημαντικό στάδιο της κατασκευής.
 
Ο κ. Μυλωνάκης προσέθεσε ότι σε άτυπη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, όπου τον ενημέρωσε για το πιεστικό χρονοδιάγραμμα έλαβε την απόκριση πως ο τελευταίος θα ασχοληθεί άμεσα με το θέμα και κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο σε κοινή πορεία ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.

Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα είναι απλά: ή θα πληρώσει η Περιφέρεια Αττικής με τον εργολάβο για να μη χρεωθεί ο νέος Περιφερειάρχης μία τεράστια τρύπα στην Αγία Παρασκευή δίπλα στη Μεσογείων και ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μην προκύψει τίποτε άλλο, ή θα αποχωρήσει οπότε όπως λέει και το τραγούδι, νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες και ο Θεός πάλι να ξαναβάλει το χέρι Του.

Νεότερη Παλαιότερη