Κι άλλη διάψευση προσχώρησης στην "Αγία Παρασκευή - Η Πόλη Μας" - Τι καταγγέλλει η Νέα Αρχή

Σας ενημερώνουμε ότι η κ. Ξανθή Κωτσάκου η οποία απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους, επικοινώνησε με τον επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργο Οικονόμου, και διέψευσε την προσχώρησή της στην παράταξη  "Αγία Παρασκευή η Πόλη μας".

Παραμένει δε, ενεργό στέλεχος της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή". Η παρουσία της στην εν λόγω κοπή  πίτας έγινε για κοινωνικούς και μόνο λόγους, και κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης. Ουδέποτε τέθηκε θέμα προσχώρησής της σε άλλη παράταξη. Σε σχετική ανακοίνωση θα προβεί και η ίδια μόλις επιστρέψει.

Ωστόσο, επειδή το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε απίστευτα πράγματα και ανακοινώσεις που παραποιούν την αλήθεια και ονόματα που συμπεριλαμβάνονται "εκ παραδρομής" !!!,  καλούμε τον  κ. Βασίλη Σάρκουλα  να διορθώσει  άμεσα την σχετική ανακοίνωση. Είναι πολύ λυπηρό να ξεκινά με τέτοιες ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με  το πολιτικό ήθος.

Επίσης του συστήνουμε να αποδεσμευτεί από τις μεθοδεύσεις και την μικροπολιτική του προκατόχου του και να ασχοληθεί με τα του οίκου του, όπου αυτή η ιδιότυπη διαρχία και η έλλειψη συντονισμού έχει φθάσει στα όρια της γραφικότητας. Ίσως να μην έχει αντιληφθεί ότι η πολιτική των πελατειακών σχέσεων και των "μεταγραφών" με καρέκλες, ταξίματα και  υποσχέσεις  δεν εμπόδισε την κατάρρευση.

Οι μάχες κερδίζονται στο πραγματικό πεδίο,  στην μελέτη και την διαχείριση των προβλημάτων, στις προτάσεις,  στο επίπεδο αντιπαράθεσης και στον σεβασμό των αντιπάλων. Οι δημότες και οι ενεργοί πολίτες από αυτά θα μας κρίνουν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη