Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην παράταξη "Αγία Παρασκευή - Η Πόλη Μας"

pixabay / AbsolutVision
Φαίνεται ότι στην παράταξη "Αγία Παρασκευή - Η Πόλη Μας" κάτι δεν πάει καλά. Δεν εξηγούνται διαφορετικά ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν. Συγκεκριμένα η παράταξη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το περασμένο Σάββατο και στα μέσα της εβδομάδας έστειλε σε πλήθος ιστοσελίδων δελτίο τύπου που υπογράφει ο επικεφαλής της κ. Σάρκουλας.

Του Στρατή Μαζίδη

Στο δελτίο τύπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Ο επικεφαλής μας Βασίλης Σάρκουλας, αναφέρθηκε στον έντιμο προεκλογικό μας αγώνα και ευχαρίστησε τους δημότες που στάθηκαν στο πλευρό μας. Ζήτησε τη συστράτευση και επαγρύπνηση όλων και δήλωσε ότι η παράταξή μας θα ασκήσει σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ανακοίνωσε επίσης, την συμπόρευση πλέον με την παράταξή μας των Βελόνια Μάνου, Λειβαδάρου Παρασκευά, Πανούση Αναστασίας, Δουλαδίρη Ελένης, Κωτσάκου Ξανθής και Κουτεβίνη Φώφης»

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκτός από την ιστοσελίδα μας, είναι αναρτημένη τόσο στο site της παράταξης [https://agiaparaskevi-ipolimas.gr/archives/7707], όσο και σε άλλα υπερτοπικά μέσα [https://amarysia.gr/agparaskevi/αγία-παρασκευή-η-πόλη-μας-κοπή-πίτας-2], [https://ekfrasi.net/systratefsi-zitise-o-v-sarkoulas-kata-tin-kopi-tis-vasilopitas/], [https://thessi.gr/article?id=350610].

Η κ. Κουτεβίνη διέψευσε την ανακοίνωση της προσχώρησής της με έναν κάπως παράδοξο τρόπο αφού μετατρέπει ένα ενυπόγραφο δελτίο τύπου σε... "δημοσιεύματα" της δικής μας σελίδας.

Το πιο παράδοξο, αν όχι αστείο της υπόθεσης είναι ότι στην υπόθεση παρεμβαίνει με σχόλιό του και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

Καθώς πρόκειται για δελτίο τύπου της παράταξης στην οποία ανήκει ο πρώην Δήμαρχος και υπογράφει ο κ. Σάρκουλας, αναρτημένο στο σάιτ της παράταξής τους, ποιον αποκαλεί λιβανιστήρι και εναντίον ποιου θα καταθέσει;

Το θέμα είναι:

1. Όσοι κάνουν ανακοινώσεις, να ξέρουν τι ανακοινώνουν

2. Όσοι προβαίνουν σε διαψεύσεις, να είναι προσεκτικοί στο τι διαβάζουν και ποιους διαψεύδουν

3. Όσοι πετάγονται μέσα στη μέση, να είναι καλύτερα ενημερωμένοι γιατί εκτίθενται

Εμείς θα περιμένουμε από κάποιους αν έχουν την παλικαριά, να ανακαλέσουν.

ΥΓ: κ. Σάρκουλα πραγματικά έχετε τεράστια δουλειά να κάνετε...

* τελικά μετά από όλο το χαμό, η παράταξη του κ. Σάρκουλα έβγαλε ανακοίνωση μιλώντας για λάθος εκ παραδρομής. Τα σχόλια του πρώην επικεφαλής του όμως; Εκ παραδρομής κι αυτά;

Νεότερη Παλαιότερη