Πρωτοφανές! Από τους 90 εργαζόμενους στην καθαριότητα, ενεργοί είναι μόλις οι... 45! Τι αποκάλυψε ο Δήμαρχος

Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου λίγο πριν την ψηφοφορία.

Κατά τη διάρκεια μιας εκτενέστερης τοποθέτησής του ο κ. Μυλωνάκης αποκάλυψε ότι από τα 90 άτομα προσωπικό στην καθαριότητα, ενεργά είναι μόλις τα...45! 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:


Δηλαδή σε απλά ελληνικά εργάζονται ο ένας στους δύο.

Πώς λοιπόν μετά να αδειάζουν οι κάδοι πιο τακτικά ή να μη διαμαρτύρεται ο δημότης για αυτά που δικαίως τον ενοχλούν [διότι υπάρχουν κι εκείνα για τα οποία δεν ευθύνεται η υπηρεσία];

Και πώς η προηγούμενη δημοτική αρχή ζητούσε οι δημότες να πληρώσουν περισσότερα δημοτικά τέλη, όταν ο Δήμαρχος αποκαλύπτει ότι ενεργά στελέχη είναι τα 45;

Φυσικά μια τέτοια κατάσταση δε δημιουργείται μέσα σε ένα βράδυ αλλά διαμορφώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου και ενδεχομένως θα πρέπει και οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές να λάβουν θέση διότι ο Δήμαρχος περιγράφει μια εικόνα που δεν είναι τέλεια στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Το Agiaparaskevi-Guide.gr είχε σημειώσει πρόσφατα πως η νέα Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε μια διαδικασία χαρτογράφησης των δυνατοτήτων της υπηρεσίας καθαριότητας. Προφανώς φαίνεται ότι αυτή έχει σε σημαντικό βαθμό ολοκληρωθεί.

Οι δημότες περιμένουν να μάθουν πώς απασχολούνται οι άλλοι 45 που δεν είναι ενεργοί [αλλά πληρώνονται] και με ποιο τρόπο θα καταστούν και πάλι ενεργοί τόσο προς όφελος της πόλης όσο και στα πλαίσια μιας εργασιακής δικαιοσύνης, διότι κάποιοι άλλοι υπό αντίξοες συνθήκες τραβούν το κουπί μόνοι τους.

Νεότερη Παλαιότερη