Ανήλικος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ληστείας κι εκβιασμού από ομάδα 5 ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή

Ένα ακόμη περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsbomb.gr το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής πως ο ανήλικος γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από ομάδα πέντε ανηλίκων.

Το συμβάν σημειώθηκε σε πλατεία στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν το θύμα συνάντησε τους πέντε -με την αδελφή του ενός είναι φίλος- καθώς ήθελαν να του μιλήσουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας δύο από τους δράστες άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες, ενώ άλλος τραβούσε βίντεο.

Οι ανήλικοι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς λίγη ώρα αφότου του άρπαξαν το πορτοφόλι, που είχε 12 ευρώ, τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν εάν δεν τους έδινε 350 ευρώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, του έστελναν μηνύματα ρωτώντας τον αν έχει τα λεφτά και απειλώντας τον ότι αν δεν εμφανιστεί στο ραντεβού θα πάνε σπίτι του. Ο πατέρας του θύματος έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, δίνοντας τα ονόματα των δραστών.

Νεότερη Παλαιότερη