Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων στις 26 Νοεμβρίου

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) και η Ελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ) έκλεισαν 2 χρόνια από την εκλογή τους και σύμφωνα με το Καταστατικό οφείλουν  να προχωρήσουν σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ και της ΕΕ.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 26ης  Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή στο 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Λυκούργου και Αρτεμώνος στον Παράδεισο) .

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι -ες εγγραφούν ακόμα και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, ενώ υποψηφιότητας όσοι -ες είναι μέλη τουλάχιστον 3 μήνες πριν από τις εκλογές. Έντυπα εγγραφής μέλους και υποψηφιότητας επισυνάπτονται. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να παραδοθούν σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ μέχρι το πρωί της 24ης Νοέμβρη.

Εκτός από την εκλογική διαδικασία θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα του Κοντόπευκου, του Παράδεισου αλλά και για τα σημαντικά ζητήματα της πόλης.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι -ες του Συλλόγου να  παρευρεθούν και με την συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης

Με Εκτίμηση


Ανδρέας Αβραμίδης
Πρόεδρος 
Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού
Συλλόγου Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων
Αγίας Παρασκευής

Νεότερη Παλαιότερη