Προσωπική πικρία με αιχμές για κομματικά στελέχη εξέφρασε ο Βασίλης Ζορμπάς

Σε ένα διαφορετικό τόνο από εκείνο των τελευταίων ημερών, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς ανέβασε ένα σχόλιο στη σελίδα του στο Facebook, επ' αφορμή της σημερινής επετείου της ίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

Μαζί με τους Κώστα Καραμανλή, Μαριέττα Γιαννάκου, Βαγγέλη Μειμαράκη, Δημήτρη Τσιγκούνη, Βασιλη Μιχαλολιάκο και τόσους άλλους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ήμουν και εγώ! Είχα και έχω μια κομματική πορεία θα έλεγα λαμπρή, η οποία έχει αναγνωριστεί και από τους Νεοδημοκράτες την Κοινωνία ,αλλά και από τους αρχηγούς του κόμματός μας, Αβέρωφ, Κ.Μητσοτάκη, Κ.Καραμανλή, Α.Σαμαρά, αλλά και από τον σημερινό αρχηγό και πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περπάτησα όλα αυτά τα χρόνια με ψηλά το κεφάλι . Δε χρησιμοποίησα τις κομματικές μου θέσεις προς ίδιον όφελος ή της οικογένειάς μου. Τίμησα τις αρχές και τις ιδέες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και φεύγω αλώβητος, καθαρός και χωρίς να με κρατάει κανείς, από την θέση του δημάρχου! 

και καταλήγει: 

Φεύγω από δήμαρχος όμως και με πικρία, για την απρεπή συμπεριφορά κομματικών στελεχών απέναντί μου.

Ποια ήταν η απρεπής συμπεριφορά και σε ποιους αναφέρεται ο κ. Ζορμπάς; Εννοεί όλους αυτούς που παρέλασαν στη πόλη κάθε φορά που είχαμε βουλευτικές εκλογές και όταν τους χρειάστηκε εξαφανίστηκαν ή έχουν λάβει χώρα κι άλλα επεισόδια;

Νεότερη Παλαιότερη