Νίκος Ζόμπολας: Ένας δυναμικός αντιδήμαρχος νεολαίας

Ο Νίκος Ζόμπολας είναι Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής από το 2019, Πτυχιούχος Στατιστικός-Οικονομολόγος  με ειδίκευση στην Αναλογιστική. 

Είναι δεύτερη γενιά διακεκριμένος ασφαλιστικός πράκτορας και ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Αττικής (2019-2022). 

Επίσης είναι μέλος στην επιτροπή ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο ΕΕΑ και μέλος του ΟΕΕ. 

Το 2007-2009 ήταν συνεργάτης του Υπουργού Τουρισμού και μετέπειτα Παιδείας. 

Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου, στην οποία ήταν Τομεάρχης Εμπορίου και Ανάπτυξης και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων. 

Το 2016 και το 2022 ήταν υποψήφιος για την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. και εκλεγμένος σύνεδρος βορείου τομέα Αθηνών, διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ν.Δ. και συντονιστής ασφαλιστικής μεταρρύθμισης στην Γραμματεία Επιστημονικών φορέων.

Ως Αντιδήμαρχος Νεολαίας, διοργάνωσε για το 1ο και 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας της πόλης με πολλούς θεσμικούς φορείς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ΙΝΕΔΙΒΙΜ ίδρυμα νεολαίας και δια βίου μάθησης, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, ΚΕΔΕ, Πράσινο ταμείο, WE4ALL κα, συναυλίες όπως οι Onirama.

Επανασύστησε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων της πόλης, πολλές εθελοντικές δράσεις από τη νεοσύστατη Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας και πάντα παρών σε όλες τις δράσεις νέων. 

Νεότερη Παλαιότερη