Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου: Να ανοίξει δρόμο η πόλη προς το καλύτερο

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, εκτός από το ότι αποτελούν την κορυφαία διαδικασία εκδήλωσης της λαϊκής βούλησης, προσφέρουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την πόλη μας και τους πολίτες της.

Είναι μια ευκαιρία για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή.

Θεωρώ τιμητική την πρόταση του Γιώργου Οικονόμου να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του για να συνεισφέρω, με τις μικρές μου δυνάμεις, στην προσπάθεια να υπάρξει μιά στροφή στα πράγματα της πόλης μας, προς την κατεύθυνση που της αξίζει, με μια δημοτική αρχή που πάνω από όλα θα σέβεται τον πολίτη και την πόλη μας χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς.

Ο Γιώργος Οικονόμου διακρίνεται για το ανοικτό μυαλό του, την δομημένη σκέψη του, την έντονη αίσθηση δικαίου, την σοβαρότητά του και την ενδελεχή προσέγγιση των ζητημάτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Με τον Γιώργο Οικονόμου μπορείς να συζητήσεις, να διαφωνήσεις και θα σεβαστεί την άποψή σου, γιατί σέβεται τον συνομιλητή του. Είναι πειθαρχημένος, προσηλωμένος και σταθερός στις ανάγκες της πόλης μας, εξετάζει τα θέματα με προσοχή και λεπτομερώς, διατυπώνει την γνώμη του μετά από την συνολική εξέταση του θέματος.

Από την άποψη αυτή, η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή και η προσωπικότητα του επικεφαλής της, αποτελούν την συνισταμένη της αγάπης για την Αγία Παρασκευή, του σεβασμού κάθε πολίτη, των δομημένων προτάσεων επίλυσης των ζωτικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, της διαρκούς και συστηματικής ενασχόλησης με τα όσα ταλανίζουν την πόλη μας,

Νέα Αρχή λοιπόν για την πόλη μας με μια δημοτική αρχή που θα έχει σύμμαχο τον κάθε πολίτη και δεν θα του κουνά το δάκτυλο.

Νέα Αρχή για την πόλη μας με μια δημοτική αρχή που θα είναι δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών της και θα μεριμνά για τις λύσεις τους.

Νέα Αρχή για να υπάρξει επιτέλους λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας αλλά και για να δρομολογηθούν νέα έργα που τα έχει ανάγκη ο δήμος.

Νέα Αρχή γιατί πρέπει να ανοίξει δρόμο η πόλη προς το καλύτερο με νέους τρόπους χειρισμού των προκλήσεων.

Είμαι βέβαιη ότι η επόμενη δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, θα αποτελέσει ορόσημο για την πόλη μας θέτοντας τις βάσεις για μια νέα αρχή, μια επανεκκίνηση του δήμου, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της πόλης και των πολιτών της.

Προσωπικά θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Μας αξίζει, εν τέλει, μια δημοτική αρχή που να ξεχωρίζει για τις πρωτοβουλίες της, για την αγάπη της προς την Αγία Παρασκευή, για την φροντίδα της καθημερινότητας των πολιτών της, για το ήθος της και τον πολιτικό της πολιτισμό. Μιά δημοτική αρχή που σέβεται τους δημότες αποτελεί την βασική προϋπόθεση για μιά επιτυχημένη δημοτική αρχή.

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή αποτελεί την μοναδική απάντηση στο ερώτημα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. 

- - - - - - - 

Λίγα λόγια για την Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου

Είμαι η Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα.

 • Ζω με την οικογένεια μου και μεγάλωσα τα τρία παιδιά μου στην Αγία Παρασκευή και δραστηριοποιούμαι στα κοινά της πόλης μας, πάνω από 20 χρόνια.

 • Είμαι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Διετέλεσα Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ από Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι Ιούλιο του 2021.

 • Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. & υπεύθυνη των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου.

 • Είμαι Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», της πόλης μας.

 • Είμαι Γ.Γ. του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων η «Πανθεσσαλική Στέγη»

 • Είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Μαυρομματιανών «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

 • Είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΑΠ του σωματείου βόλλεϋ Αγίας Παρασκευής και υπεύθυνη της ανδρικής ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών.

 • Είμαι μέλος του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και του χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών του συλλόγου.

 • Είμαι μέλος του Συλλόγου «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ».

 • Συμμετείχα για χρόνια στους Συλλόγους Γονέων και τις Σχολικές Επιτροπές των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής.

 • Ήμουν μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.) & της Επιτροπής Ανάπτυξης του βόλλεϋ.

 • Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού στο Περιφερειακό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.


Άρθρα μου σχετικά με θέματα που αφορούν στην πόλη μας, στην πολιτική κατάσταση στη χώρα μας αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, έχουν δημοσιευθεί σε αρκετά ειδησεογραφικά και μή, sites.

Νεότερη Παλαιότερη