Η... "ξαφνική" επίθεση στη Βάνα Νικολακοπούλου

Ένα από τα θέματα της τοπικής πολιτικής επικαιρότητας των τελευταίων ημερών είναι η διαδικτυακή σφοδρή επίθεση την οποία υπέστη η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος, Βάνα Νικολακοπούλου.

Το θέμα απασχόλησε και το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κατά το στάδιο των ερωτήσεων - δηλώσεων, όπου η κ. Νικολακοπούλου αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, διέψευσε το περιεχόμενό τους, ανακοίνωσε πως έχει ήδη ακολουθήσει τη νομική οδό και ζήτησε την τοποθέτηση των επικεφαλής των παρατάξεων.

Η δημοτική σύμβουλος μίλησε για «υποβολιμαία» επίθεση καθώς ο συντάκτης της αναφέρεται σε λεπτομέρειες που είναι αδύνατο να γνώριζε από μόνος του, όπως ανέφερε.

Εν τέλει η κ. Νικολακοπούλου ζήτησε επίμονα κι απέσπασε την στήριξη τόσο του Δημάρχου κ. Ζορμπά, όσο και των κ.κ. Σταθόπουλου, Γκιζιώτη, Μουστόγιαννη και Κρητικίδη.

Όλα αυτά πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαστικής οδού και θα κριθούν όταν έρθει η ώρα. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι επί τέσσερα χρόνια κανείς δεν είχε ασχοληθεί με την κ. Νικολακοπούλου. Η επίθεση έλαβε χώρα αφού ανακοινώθηκε η ένταξή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου.

Παρακολουθήστε το επίμαχο απόσπασμα και τις τοποθετήσεις που ακολούθησαν από το 49:30:

Νεότερη Παλαιότερη