Ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ υποψήφιος με τους "Αλλάζουμε" αλλά γιατί ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί;

Μια κίνηση που φαινόταν πως θα λάβει χώρα εδώ και καιρό, έγινε πραγματικότητα. Τουλάχιστον από την Τρίτη στην ιστοσελίδα της παράταξης "Αλλάζουμε" στην ενότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχει προστεθεί το όνομα και το βιογραφικό του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Σωτήρη Παπαμιχαήλ.

Αυτό που προκαλεί απορία είναι γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τον επικεφαλής της παράταξης στη σελίδα του όπως συνέβη με άλλους υποψηφίους, οι οποίοι δεν έχουν τη διαδρομή του κ. Παπαμιχαήλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο των "Αλλάζουμε" είναι το μόνο που δεν έχει δοθεί μέχρι αυτή την στιγμή στη δημοσιότητα κι ενώ ο κ. Μυλωνάκης έχει μιλήσει για 79 υποψηφίους αλλά με βάση το σύνολο όσων έχουν παρουσιαστεί ως τώρα μέσω της παραταξιακής ιστοσελίδας υπάρχει σημαντική απόκλιση.

Το δεύτερο ερώτημα που ανακύπτει είναι τι θα πράξουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης και Αννα Γάκη, που πρόσκεινται στον Βασίλη Γιαννακόπουλο. Ως συνεργαζόμενη παράταξη (Συμμαχία Ευθύνης) συμφωνούν με την έλευση Παπαμιχαήλ; 

Και το βασικότερο, τι θα κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος ο οποίος το 2019 είχε στηρίξει προεκλογικά τον κ. Μυλωνάκη και εκτός του μεγάλου παρελθόντος από τα χρόνια της διοίκησής του είχε και μια δικαστική διένεξη με τον κ. Παπαμιχαήλ, που είχε δημιουργήσει τρικυμία  στο Δημοτικό συμβούλιο; Άλλωστε η τότε κάθοδος των Κρητικίδη - Γάκη είχε να υπολογίζει στη δική του στήριξη. Σήμερα όμως;

Νεότερη Παλαιότερη