Καύσωνας Κλέων: Έκτακτα μέτρα από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

pixabay / stux
Έκτακτα μέτρα με φόντο την επέλαση του καύσωνα «Κλέων» λαμβάνει  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, έπειτα και από το Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ. 

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, ο καύσωνας θα ξεκινήσει τις επόμενες ώρες και οι πολίτες, ειδικά όσοι βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις εντολές των ειδικών. 

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης πως από αύριο, Τετάρτη 12/07 μέχρι και την Παρασκευή 14/07 τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι το βράδυ για όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα:

- Ανοικτή θα παραμείνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται εντός του Δημαρχείου της πόλης, Λεωφόρος Μεσογείων 415-417.

- Ανοικτό θα παραμείνει το ΚΑΠΗ που βρίσκεται στην περιοχή του Τσακού, στη διεύθυνση Μπουμπουλίνας 15, επίσης από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

- Ανοικτό, επίσης, θα παραμείνει το ΚΑΠΗ που βρίσκεται στο Κοντόπευκο, στη διεύθυνση Γούναρη 30, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Νεότερη Παλαιότερη