Σεμινάριο με θέμα «Σχολές, σπουδές & συμπλήρωση μηχανογραφικού» από τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή


«Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»


Η Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», λαμβάνοντας υπόψη τις συνθέτες διαδικασίες που απαιτεί η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, αλλά και τη σημασία της εύστοχης επιλογής σπουδών και επαγγέλματος, διοργανώνει σε συνεργασία με την πλέον καταρτισμένη και καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, ένα εξειδικευμένο σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού», προσανατολισμένο στις ανάγκες των σημερινών μαθητών/τριών και γονέων.

Στο σεμινάριο αυτό, παρουσιάζονται πρωτογενή και μοναδικά δεδομένα για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, την αξία της διεπιστημονικότητας, όπως αυτή έχει θεμελιωθεί από τον Δρ. Ταουσάνη, καθώς και κάθε σημαντική πληροφορία που συμβάλει στην εύστοχη επιλογή σπουδών και ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Θα παρουσιαστούν επίσης μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επιστημονικών πεδίων και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία που μπορούν να ακολουθήσουν και δεν γνωρίζουν πολλοί/πολλές μαθητές/τριες.


Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και ένας από τους πλέον έμπειρους ομιλητές πανευρωπαϊκά, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, όλα αυτά που χρειάζεται να γνωρίζετε για να φτάσετε στους στόχους σας, και θα εστιάσει στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

Το σεμινάριο δίνει μια μοναδική ευκαιρία, σε γονείς και μαθητές/τριες να ανακαλύψουν -μεταξύ άλλων- πληροφορίες για:

• Έξυπνες επιλογές σπουδών σε όλα τα βαθμολογικά στρώματα

• Αναδυόμενες ευκαιρίες σπουδών και απασχόλησης στην Ελλάδα

• Καινοτόμες Εξειδικεύσεις και άγνωστα Επαγγέλματα

• Τι πρέπει να προσέξετε στη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

• Τις διαδικαστικές λεπτομέρειες του συστήματος

• Την ειδική ενότητα Διεπιστημονικότητα & Διαφοροποιημένη Σταδιοδρομία
(που αποτελεί αποκλειστική μελέτη της επιστημονικής ομάδας )

• Τα 5 βήματα για να φτάσετε στις καλύτερες δυνατές επιλογές

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για συζήτηση με τον ομιλητή και επίλυση αποριών. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 19:00. Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο κάνετε την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://employedu.clickmeeting.com/-dhmos-agias-paraskevis-mhxanografiko-27-06-2023  και απευθείας θα λάβετε το email επιβεβαίωσης με το link - ηλεκτρονικό σύνδεσμο (JOIN NOW) για να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!

Η ημερίδα πραγματοποιείται με ευγενική χορηγία του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Μιχαηλίδη.


ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη