Αγία Παρασκευή: Κλοπή από γνωστό κατάστημα στη λεωφόρο Μεσογείων – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 11-5-2023, στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 38χρονος αλλοδαπός για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, ανωτέρω περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο την ώρα που αφαιρούσε χαλκοσωλήνες από κατάστημα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Στη θέα των αστυνομικών, απέρριψε το μέρος του σωλήνα που μόλις είχε αφαιρέσει και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και λίγο αργότερα τον ακινητοποίησαν, με τον δράστη να προσπαθεί να ματαιώσει τη σύλληψή του ασκώντας σωματική βία σε βάρος των αστυνομικών.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, που επιλήφθηκε της προανακριτικής διαδικασίας.

Από την περεταίρω έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση αποδεικτικών μέσων, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -9- περιπτώσεις κλοπών, σε καταστήματα και κυλικεία νοσοκομείων στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής, του Χαλανδρίου και του Χολαργού, στις οποίες ο κατηγορούμενος αφού προέβαινε στη διάρρηξή τους, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, αντικείμενα και εμπορεύματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Νεότερη Παλαιότερη