Γιάννης Μυλωνάκης: ΤΩΡΑ λύση για το νέο δημαρχείο - Να μη χαθεί ούτε μία ώρα ακόμη…


ΤΩΡΑ λύση για το νέο δημαρχείο  

Να μη χαθεί ούτε μία ώρα ακόμη…

Παρά τα διθυραμβικά δελτία Τύπου του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, η υπόθεση ανέγερσης του νέου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής φαίνεται ότι «κόλλησε» για τα καλά. Ο εργολάβος δείχνει να μην έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει το έργο. Ο κίνδυνος να αποκτήσουμε μία ακόμη «τρύπα», αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης, μετά από εκείνη του κολυμβητηρίου, είναι πλέον ορατός.

Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης έχουν αναφερθεί αρκετές φορές στις ευθύνες των κ.κ. Σταθόπουλου και Ζορμπά για το γεγονός ότι δεν διασφάλισαν την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου. Όμως, τώρα, μπροστά στη διαφαινόμενη ζημιά για την πόλη μας, δεν απαιτείται κριτική, αλλά άμεση δράση.

Καλούμε τον κ. Ζορμπά να επικοινωνήσει ΤΩΡΑ με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη -καθώς η Περιφέρεια είναι ο κύριος του έργου- ώστε να οριστεί άμεσα συνάντηση με τον εργολάβο. Στη συνάντηση αυτή, στην οποία θα συμμετέχουν και όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα συνέχισης του έργου με την υπάρχουσα εργολαβία. Σε περίπτωση που ο εργολάβος επιμείνει στη λύση της σύμβασης, να ζητήσουμε τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής ότι θα προχωρήσει άμεσα η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού με τη δέσμευση των απαραίτητων πόρων.

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλες καθυστερήσεις. Κάθε ώρα που περνά μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο «ναυάγιο» ακόμη ενός μεγάλου έργου στην πόλη μας.

Νεότερη Παλαιότερη