Βασίλης Γιαννακόπουλος για Βίλα Ιόλα: Όταν η ουτοπία γίνεται πραγματικότητα

Για "ουτοπία που γίνεται πραγματικότητα" αναφορικά με την Βίλα Ιόλα, κάνει λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών και Επικοινωνιών και π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος μέσω της παρακάτω ανακοίνωσής του:

Ιστορική ημέρα για την Αγία Παρασκευή καθώς ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της βίλας Ιόλα που σχεδίασε ο Δημήτρης Πικιώνης και έβαλε τις δικές του πινελιές ο Γιάννης Τσαρούχης. Η απόκτηση της θρυλικής «Αλεξάνδρειας της Τέχνης» ήταν η τελευταία επιθυμία που μου εκμυστηρεύτηκε ο αείμνηστος Σταύρος Κώτσης.

Μια ΟΥΤΟΠΙΑ που γίνεται πραγματικότητα και μας ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΥΣ επί 37 χρόνια. Με αφετηρία τη δέσμευση του κτήματος επί δημαρχιακής μου θητείας, με την αγορά που συντελέστηκε από τη διοίκηση του Γ. Σταθόπουλου, με την υπογραφή της σύμβασης ανάπλασης σήμερα από το δήμαρχο Β. Ζορμπά.

Η βίλα Ιόλα, λοπόν, είναι άλλη μια όαση της Αγίας Παρασκευής που «ξαναζωντανεύει» και μετατρέπεται σε Πολιτιστικό Κέντρο υπερτοπικής εμβέλειας με διεθνές αποτύπωμα. Ως Περιφερειακή Αρχή καθημερινά και εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι είμαστε αρωγοί στην ανάπτυξη της πόλης και δίπλα στους κατοίκους της.

Νεότερη Παλαιότερη