Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Τουρκία και Συρία

Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας
 
Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής μέλος (ΕΕΔΥΕ) και ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής μέλος της (ΟΓΕ) εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή  τους  στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς με τραγικό απολογισμό χιλιάδες νεκρούς κι εγκλωβισμένους.

Φυσικές καταστροφές όπως οι διαδοχικοί σεισμοί που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στις γειτονικές χώρες αναδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι μοναδική ασπίδα για τους λαούς αποτελεί η οργάνωση της κοινής πάλης ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης που λογαριάζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή μη λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα αντισεισμικής θωράκισης αφήνοντάς τους ανοχύρωτους.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει και να εκφραστεί άμεσα κι έμπρακτα η διεθνιστική αλληλεγγύη του ελληνικού λαού.
 
Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής  στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία συλλογής υλικής βοήθειας για τους πληγέντες που διοργανώνουν φορείς του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος .

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία μας Μεσογείων 403, Αγία Παρασκευή τις ημέρες:

Παρασκευή 10.2.2022, 

Δευτέρα 13.2.2022, 

Τετάρτη15.2.2022  

και ώρες 6:30μμ - 8:30μμ

Νεότερη Παλαιότερη