Κώστας Τσιαμπάς: Ο χειμώνας δεν επιδέχεται λαϊκισμούς

 Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν θεσμική υποχρέωση να προετοιμαστούν, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να αποφύγουμε την επανάληψη των προβλημάτων των δύο τελευταίων ετών.
Οι έντονες καιρικές συνθήκες είναι πλέον στη ζωή μας και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να μάθουμε να ζούμε.

Ευθύνη βέβαια έχουν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς διαθέτουν την απαιτούμενη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και μπορούν να υποχρεώσουν την δημοτική αρχή να προετοιμαστεί. Ο θεσμικός ρόλος της αντιπολίτευσης επιβάλει, σε περίπτωση αδράνειας την δημοτικής αρχής, να υποχρεώσουν και να ελέγχουν τη διοίκηση, προκειμένου να μην φτάσουμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Είναι απαράδεκτο  για την πόλη μας, να επαναληφθούν τα λάθη των δύο προηγούμενων χρόνων, που η μεν διοίκηση αδιαφόρησε, η δε αντιπολίτευση αντί για τον θεσμικό της ρόλο, λειτούργησε  ως κυνηγός στο καρτέρι, περιμένοντας  να αποτύχει ο Δήμαρχος για να βγει εκ των υστέρων να τον καταγγείλει,  να ΛΑΙΚΙΣΕΙ, κάνοντας πασαρέλα μπροστά από ένα μηχάνημα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους πολίτες.

Καλούμε λοιπόν συμπολίτευση  αντιπολίτευση να μας ενημερώσουν άμεσα για τα μέτρα που έχουν λάβει προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια τέτοια κατάσταση.

Κύριοι της διοίκησης και της αντιπολίτευσης σας υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση των δημοτών για κάθε βήμα είναι υποχρέωση σας.

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη