Βασίλης Ζορμπάς: Συγχαρητήρια στον Στέφανο Σακελλαρίδη, ένα δικό μας παιδί!

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αλλά και όλοι οι συνδημότες μας θέλουν να ευχαριστήσουν, να συγχαρούν και να χειροκροτήσουν τον δικό μας, Στέφανο Σακελλαρίδη αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής,  ο οποίος έγραψε ιστορία στο τουρνουά ATP που γίνεται στην Αυστραλία, ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Αγιοπαρασκευιώτης, Στέφανος Σακελλαρίδης που βρίσκεται στο Νο.803 της παγκόσμιας κατάταξης πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, επικρατώντας του 23χρονου αντιπάλου του Ζιζού Μπεργκς (Νο.129) με 3-1 (5-7, 6-1, 6-3), διατηρώντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση του United Cup.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης, με την νίκη του αυτή, πέραν της διάκρισης που έφερε για τη χώρα μας, κατάφερε να «ανέβει» πάνω 150 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στη διοργάνωση.

Μια εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις και «ανάγκασε» ακόμα και τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τη Μαρία Σάκκαρη να πούνε τα καλύτερα για τον συμπαίκτη τους.

«Θέλω να συγχαρώ τον Στεφ για την απίστευτη νίκη του για την ομάδα. Έχει να δείξει πολλά στο μέλλον, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Έβλεπα τον αγώνα από το εστιατόριο των παικτών, δεν μπορούσα να κουνηθώ, δεν ήθελα να χαλάσω τίποτα. Μετά τη νίκη του με κατέκλυσαν τα συναισθήματα, είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν", είπε ο Τσιτσιπάς με τη Μαρία Σάκκαρη να συμπληρώνει «Τα πηγαίνουμε πολύ καλά με όλα τα παιδιά. Κάποια από τα παιδιά τα συνάντησα για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, όπως τον Στέφανο (Σακελλαρίδη) και τη Σαπφώ (Σακελλαρίδη). Όπως ανέφερε και ο Στέφανος (Τσιτσιπάς), είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτόν, γνωρίζουμε πως έχει ακόμα πολλά να δώσει. Είμαστε μαχητές, το κάνουμε αυτό για τη χώρα μας, είμαστε πολύ περήφανοι για τον Στέφανο (Σακελλαρίδη) και βεβαίως για όλη την ομάδα».   

Νεότερη Παλαιότερη