Γ. Σταθόπουλος: Ομόφωνη επιβεβαίωση και αποδοχή της πρότασης μας για το δάνειο απόκτησης του "Μακρή"


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Ιανουαρίου απεδείχθη η, επί 3ετία, πλήρης αποτυχία του κ. Ζορμπά να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Δήμου για την απαλλοτρίωση των πρ. εκπαιδευτηρίων «Μακρή».

Η συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων με τον Διευθυντή Δανείων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ΤΠΔ εξαρχής πρόταση της «ΝΙΚΗΣ» έδωσε τη λύση και απέδειξε σε όλους περίτρανα ότι το ΤΠΔ είναι ο κατεξοχήν δημόσιος φορέας που δανείζει τους ΟΤΑ για απαλλοτριώσεις!

Τα παραπάνω αποτελούν την πλήρη επιβεβαίωση όλων όσων είπαμε στην ειδική συνέντευξη Τύπου που παραχωρήσαμε προ 15ημέρου, με συμμετοχή του πρ. Προέδρου του Ταμείου κ. Κωνσταντίνου Βαρλαμίτη.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα, απέρριψε το ατελέσφορο σχέδιο δανειακής σύμβασης συστημικής Τράπεζας, που μας είχε «φορτώσει» με την επιμονή του επί τρία σχεδόν χρόνια ο κ. Ζορμπάς (το οποίο εξάλλου, σε τουλάχιστον 11 σημεία, είχε κριθεί ως καταχρηστικό και παράνομο από το Ελεγκτικό Συνέδριο εδώ και 1,5 χρόνο), και αποφάσισε να προχωρήσει τάχιστα τις απαραίτητες διαδικασίες για εκ νέου δανεισμό από το ΤΠΔ.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι επόμενες κινήσεις του Δήμου θα έχουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πάνω από όλα θα γίνουν άμεσα!



ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός - Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη