Τα πάντα είναι θέμα οράματος - Στη Γλυφάδα μετέτρεψαν οικοδομικό τετράγωνο σε ανοικτό γήπεδο στίβου

Στο Δήμο Γλυφάδας παρέδωσαν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με ανοικτό στίβο, όργανα γυμναστικής και πράσινο.

Δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς. Ένας Δήμαρχος έκανε την αρχή και ένας άλλος τη συνέχεια. Εμείς 20 χρόνια παρουσιάζουμε ζωγραφιές για τα 22 στρέμματα στα Πευκάκια, δεν ανοίγουμε το θέμα Μπέλμπα που θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι πανέμορφο στο κέντρο της πόλης, παραλαμβάνουμε τεύχη δημοπράτησης χωρίς εκβραχισμό, δε συζητάμε με το Χολαργό για το Νταμάρι και λέμε "Δόξα τω Θεώ" που έστω και μετά από 30+ χρόνια πάει να ξανα-ξεκινήσει το κολυμβητήριο.

Ας δούμε τι λέει ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου για το στολίδι που ολοκληρώθηκε:

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε!

Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μας μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ανοιχτό γήπεδο στίβου, με πολύ πράσινο και πολλά όργανα γυμναστικής στο κέντρο του. Η άθληση σε υπαίθριους χώρους είναι μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας και η ανάγκη για τέτοιους χώρους είναι μεγάλη. 

Έχουμε ήδη δημιουργήσει πολλούς και αύριο παραδίδουμε στο κοινό έναν ακόμα, για τον οποίο βάλαμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό.

Το νέο στολίδι της πόλης μας βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα, στο τετράγωνο  Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου (περιοχή Καρβελά) και περιλαμβάνει αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες:
Ο στίβος με ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, όργανα γυμναστικής, φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας και πολλά καινούργια μεγάλα δέντρα που προσφέρουν και υπέροχη σκίαση τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για να παραδοθεί το έργο αυτό, τον υπεύθυνο της δημοτικής μας αρχής Περικλή Δορκοφίκη για το συντονισμό και τον εργοδηγό μας Βλάση Μπισμπίκη.
Δουλέψαμε μεθοδικά και οργανωμένα, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του οικοπέδου αυτού, όπως και του δεύτερου στην ίδια περιοχή όπου σύντομα θα παραδώσουμε ένα ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων αυτών, ταλαιπωρήθηκαν άδικα, δικαιώθηκαν στο δικαστήριο και σήμερα είμαι σίγουρος ότι χαίρονται με το τελικό αποτέλεσμα, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.

Νεότερη Παλαιότερη