Νίκος Ζόμπολας: Ομοψυχία του ΔΣ και διεκδίκηση χρειάζεται για την απεμπλοκή του έργου ανέγερσης του νέου Δημαρχείου

Να βρεθεί λύση άμεσα στο θέμα με την εμπλοκή ανέγερσης του νέου δημαρχιακού μεγάρου, ομοψυχία του Δημοτικού Συμβουλίου και να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα της πόλης προτείνει στη σχετική παρακάτω ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας & Επιχειρηματικότητας Αγίας Παρασκευής:

Όπως έχω ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο, (από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που είχα εκφράσει την ανησυχία μου για δυστοκία του έργου), το δημαρχείο είναι εμβληματικό έργο της πόλης μας, τοπόσημο, το μεγαλύτερο έργο που έχει ξεκινήσει στην Αγία Παρασκευή, έχουν περάσει δεκαετίες κόπων και πολλοί δήμαρχοι που έχουν συμβάλλει στην υλοποίηση του και δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στους πολίτες. Το ίδιο επανέλαβα και στο ΔΣ στις 14/10, ότι η απόφαση της περιφέρειας ήταν έκπληξη και έπρεπε να βρεθεί άμεσα πρακτική λύση.

Δεν είμαι αισιόδοξος, οι κινήσεις του εργολάβου δείχνουν απροθυμία εκτέλεσης του έργου, η περιφέρεια που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες (ως κύριος του έργου) είναι οκνηρή περιέργως και ο Δήμος μας έχει δεμένα τα χέρια.

Αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να βρεθεί λύση άμεσα, γιατί θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και με εξωστρέφεια να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα μας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει ομοψυχία του ΔΣ και διεκδίκηση και όχι παρελθοντολογία και πολιτικές εχθροπραξίες.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέντευξη του Δημάρχου μας να ενημερωθούμε υπεύθυνα και να τοποθετηθούμε.

Να τονίσω ότι στο θέμα του Δημαρχείου, επειδή είναι ένα εμβληματικό έργο και σημαντική η απόφαση που θα παρθεί, δεν με δεσμεύει κανένας και θα έχω προσωπική άποψη και γνώμη και τους θέτω όλους προ των ευθυνών τους.

Νεότερη Παλαιότερη