Τα αγωνιστικά νέα του ΓΣΑΠ

Οι Νεανίδες στον αγώνα με τον Ανταίο 

Οι Γυναίκες είχαν ρεπό, λόγω των αγώνων της Εθνικής Γυναικών με Εσθονία και Μ. Βρεττανία στην Ρόδο. Στο κλιμάκιο της αποστολής είχε κληθεί και συμμετείχε και η νεάνιδά μας Λυδία Χατήρα. Έτσι το αγωνιστικό ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στις κορασίδες, οι οποίες με την νέα τους νίκη επί της Κηφισιάς ανέβηκαν στην 4η  θέση της βαθμολογίας, ενώ οι νεάνιδες μετά  την ήττα τους στο Κοντόπευκο από τον 2ο Ανταίο, βρέθηκαν στην 5η. Οι κορασίδες μας, που συμμετέχουν στην Γ κατηγορία, συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους και μέσα από τις ήττες. Τα ΜΙΝΙ μας «ακονίζουν τα νύχια» τους στο τουρνουά του Έσπερου, ενόψει του επίσημου Τουρνουά της ΕΣΚΑ που ξεκινάει την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά τα αγωνιστικά μας νέα έχουν ως κατωτέρω.

Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΝΤΑΙΟΣ : 27-50  (4-10, 8-11, 9-11, 8-18)

 
Στερνή μου γνώση…

Όπως είπε και ο κόουτς «αν είχαμε παίξει την άμυνα αυτή την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε κερδίσει στο Κορωπί». Όντως για τρία δεκάλεπτα η άμυνά μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ήταν εξαιρετική, αφού δεχθήκαμε μόνον 32 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους. Τελικά κρατάμε μόνον την καλή προσπάθεια και πάμε για το επόμενο, κρίσιμο, παιχνίδι με τον Αθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα!

ΓΣΑΠ (Στρατής): Κανιστρά 4,  Σινιώρη, Τουρλίδα , Αραβανή 8(1), Σταματοπούλου 2, Κέντρου, Σινάνογλου Κ. 3(1), Αλεξάνδρου 5, Κεισόγλου 2, Δασκαλάκη, Κοντογιωργάκη 3

Ανταίος (Διαμαντής): 
Ανιτμπο, Ουργουού, Ομπιεφούλε 2, Τόσκα 12 (2), Εντίχ, Αναζόντο 7(1), Εραρουι Μαρ. ,Κουβορντε 13 (3),  Εραρουι Β. 6,  Εζεοντικε 1, Εραρουι Μαγ 3(1), Ναντι 6

Β.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΆΣ: 57-49 (12-10, 15-9, 20-12, 10-18)


Η ομάδα των Κορασίδων Α' αγωνίστηκε το Σάββατο 26/11 εντός έδρας με την ΑΕΝ Κηφισιάς στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο αγώνας ξεκίνησε με νευρικότητα και με το σκορ κλειστό 12-10 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια η ομάδα μας άρχισε να τρέχει και να πιέζει φθάνοντας στη λήξη του ημιχρόνου να έχει μια διαφορά +8 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αθλήτριες μας ανέβασαν την απόδοση τους με πιεστική άμυνα και πέτυχαν εύκολα καλάθια από κλεψίματα και αιφνιδιασμούς ανεβάζοντας τη διαφορά στο +16 στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάπου εκεί οι αθλήτριες μας μάλλον πίστεψαν ότι ο αγώνας είχε τελειώσει. Έκαναν όμως λάθος γιατί ο αγώνας διαρκεί 40 λεπτά και η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τα παράτησε, πίεσε έως το τέλος και πετυχαίνοντας καλάθια κυρίως από βολές κατάφερε να μειώσει τη διαφορά. Συγχαρητήρια για τη νίκη στις αθλήτριες μας και στον coach! Η ομάδα μας σημείωσε την 7η νίκη της σε 10 αγώνες παραμένοντας στη τετράδα των πρωτοπόρων. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον ΑΣ Λέων Κορωπίου το ερχόμενο Σάββατο 3/12 στις 18:30.

ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στρατής Κ.): Παγίδα, Αραβανή, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Κεισόγλου, Κεχρή, Κοντογιωργάκη, Αγριογιάννη, Κουκουμέλη, Μαρτάκη, Λάσκαρη.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Β: 30-18 (6-8, 8-0, 5-2, 11-8)


Στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής η ομάδας μας αντιμετώπισε την Νήαρ Ηστ από την οποία στο προηγούμενο γύρο είχε χάσει με σκορ 42-50. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο πρώτο τετράλεπτο με ένα καλάθι,  στην συνέχεια, όμως,  τα αβίαστα λάθη, χαμένα εύκολα καλάθια και τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων έδωσαν την ευκαιρία στην Νήαρ Ηστ να αναστρέψει γρήγορα την διαφορά και να κερδίσει με ευκολία το παιχνίδι. Σίγουρα η ομάδα μας χρειάζεται πολλή δουλειά.   

Για την 11η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Παγκρατίου σε  αγώνα εντός έδρας. (3/12/2022 @ 18.00)

ΓΣΑΠ (Τσίκος Νικόλαος): Μπούρμα, Τούτση, Ανδρεούλη, Ιωάννου, Κασκαβέλη, Λάσκαρη, Σταυρακάκη, Γρηγοριάδη,  Νίκου,  Βερτοπούλου, Ζαγλανίκη, Συρίγου

Δ. ΜΙΝΙ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΓΣΑΠ

Ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι τελείωσε όχι απλά νικηφόρα για την ομάδα των μίνι αλλά και με συντριπτική διαφορά. Τα κορίτσια μας στον αγώνα με τον Θρίαμβο στο Ν. Κόσμο την Κυριακή 27/11 απέδειξαν ότι τα καταφέρνουν έξοχα ακόμα και σε παιχνίδι με αντίξοες συνθήκες αφού το γήπεδο ήταν ανοιχτό και το κρύο πολύ τσουχτερό.

Η άμυνα για ακόμα μία Κυριακή αποδείχτηκε άτρωτη καθώς δέχτηκε μόλις πέντε καλάθια σε όλο τον αγώνα ενώ και στην επίθεση η άριστη εικόνα επαναλήφθηκε με την τελική διαφορά να φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ξεκινάει το τουρνουά της ΕΣΚΑ με τον πρώτο αγώνα να τον δίνουμε στο γήπεδό μας με τον Προμηθέα Χαλανδρίου στις 14.00.

Εκεί περιμένουμε να δούμε πολύ ενδιαφέροντα και δυνατά παιχνίδια, με τον οργανωμένο και ομαδικό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας να συνεχίζεται.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα):
Πρίφτη, Γιάλα, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πάγια, Ντρακότι, Καραδήμου, Καραπατή, Μιχαλάτου, Luo, Αθανασίου.

Νεότερη Παλαιότερη