Πρόσκληση σε εκδήλωση για το περιβάλλον & υποδοχή Κυπρίων μαθητών από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες την κυπριακή αποστολή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού στο πλαίσιο του προγράμματος "Χρυσοπράσινο φύλλο".

Στην σχετική ανακοίνωσή του το 7ο Δημοτικό Σχολείο αναφέρει αναλυτικά:

Το τετραήμερο 8-11 Δεκεμβρίου 2022 το σχολείο μας  θα φιλοξενήσει αντιπροσωπεία  μαθητών και εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού στο πλαίσιο του Διετούς Διακρατικού Προγράμματος «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ».

Η φιλοξενία της κυπριακής αποστολής  που αποτελείται από δέκα (10) μαθητές και τρεις (3) εκπαιδευτικούς  περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων:

  • Επίσκεψη στο Δημαρχείο  Αγίας Παρασκευής και συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης μας.
  • Επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντική Εκπαίδευσης  Λαυρίου και συμμετοχή σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα  στο   Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.
  • Επίσκεψη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων-Christmas Factory
  • Ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης  και στο Μουσείο Ακροπόλεως.
  • Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στο θέατρο «Ακροπόλ».

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ οι μαθητές  της ΣΤ1 και η δασκάλα του τμήματος/συντονίστρια του προγράμματος  κ. Αθανασία Κέλλη θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα :

                      «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ -ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΙΛΗ»

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής (Λυκούργου και Αρτέμωνος-Παράδεισος Αγίας Παρασκευής)


(Το σχολείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμο Αγίας Παρασκευής που αγκάλιασε το πρόγραμμα και με τη στήριξη  του δημάρχου μας κ. Βασίλη Ζορμπά αλλά κυρίως με την πολύτιμη βοήθεια και προσωπική ενασχόληση του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Αργυρού εξασφάλισε την μετακίνηση της κυπριακής αποστολής κατά τη διάρκεια του τετραήμερου, τη σίτισή τους σε εστιατόρια της πόλης μας και την ψυχαγωγία τους στο κέντρο της Αθήνας).


Η συντονίστρια του προγράμματος                         Ο Δντής του Σχολείου  


           Αθανασία Κέλλη                                             Ιωάννης Λογοθέτης


 

Νεότερη Παλαιότερη