Αγία Παρασκευή: Θύμα ληστείας η Λόλα Νταϊφά – «Καπνός» αμύθητης αξίας κειμήλια

Χωρίς να το καταλάβει η Λόλα Νταϊφά «άνοιξε» την πόρτα σε ληστές οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι της ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ. Η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ANT1, δεν μπορούσε να πιστέψει πως άθελά της «συμμετείχε» στο σχέδιο τους.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» αναφέρει η Λόλα Νταϊφά σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Από το πρώτο λεπτό ενημερώθηκε για το συμβάν η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός για τα ιστορικά κειμήλια και τους ληστές.

Το χρονικό της ληστείας

Μια μέρα του Οκτωβρίου και ενώ η Λίλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρια προάστια, συνάντησε έναν καλοντυμένο κύριο με μάσκα προστασίας. Την χαιρέτησε και της είπε ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο.

Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού, μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά» τόνισε η Λόλα ταϊφά.

newsit.gr 

Νεότερη Παλαιότερη