Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής

 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου.    

Το νέο ΔΣ, μετά από τις εκλογές, διαμορφώθηκε ως εξής:


Εκπρόσωπος στο Δ.Σ. των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.: ΑΞΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Αναπληρωτής εκπρόσωπος στο Δ.Σ. των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Σύλλογος είναι ανοικτός σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες. Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου  είναι να συμβάλει στη βελτίωση των όρων φιλοξενίας, διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, αλλά και η δυνατότητα εισαγωγής όλων των παιδιών του δήμου μας από την 1 Σεπτέμβρη σε παιδικό σταθμό.

Τα μέλη του νέου ΔΣ θεωρούμε αναγκαία την επαφή με όλους τους γονείς, ώστε να ενημερωνόμαστε άμεσα, για όλα, όσα από κοινού μας προβληματίζουν, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να απαιτούμε την επίλυση των προβλημάτων αμέσως μόλις εμφανιστούν. Με την συμμετοχή των γονιών, η εκπροσώπηση του συλλόγου στη διοίκηση γίνεται πιο ισχυρή στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων, πρώτα των παιδιών μας και έπειτα των δικών μας ως γονέων και κηδεμόνων.

Επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες για τα μικρά μας, αλλά και εκδηλώσεις για εμάς γύρω από τα ζητήματα, που αφορούν στην ανάπτυξη των παιδιών μας. Στόχος αλλά και επιθυμία μας είναι οι γονείς να βοηθούν και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες αυτές.

Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε μέλη του Συλλόγου μας, να συμβάλλετε κι εσείς πιο ενεργά, γιατί πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη της συλλογικότητας. Έχουμε καταφέρει αρκετά μέχρι τώρα, μα μπορούμε ακόμα περισσότερα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή  με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail του συλλόγου. syllogosgoneonps@gmail.com

 


Νεότερη Παλαιότερη