Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» στις γειτονιές Κοντόπευκου και Παράδεισου

Γ. Μυλωνάκης: «Στόχος να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο μας και να αναβαθμίσουμε κάθε γειτονιά της πόλης μας»

Με τη συμμετοχή αρκετών κατοίκων από τις περιοχές του Κοντόπευκου και του Παράδεισου παρουσιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2022, στο Koralli Cafe, τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου της μεγάλης «Ακούμε τις γειτονιές», που υλοποιεί η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής».

Το «παρών» από την πλευρά της παράταξης έδωσαν ο επικεφαλής της Γιάννης Μυλωνάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Γάκη, Γιάννης Λογοθέτης και Πέτρος Διακογιάννης, καθώς και τα μέλη Χρήστος Αθανασίου, Γιώργος Σάρρας, Ορέστης Κύρτσης, Γιάννης Πατάκας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Τάνια Νικολούλια, Ηλίας Μπακόλας, Λιάνα Σιούλα, Χρήστος Πένητας, Ελισάβετ Πετσατώδη, Θανάσης Δουφεξής, Μυρσίνη Ζαφειράκη και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Τάρλας.

Από πλευράς φορέων την παρουσίαση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Ανδρεάς Αβραμίδης, ο Συντονιστής Ομάδας Φίλων Ποδηλάτου Στέλιος Λάριζας, ο πρ. Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μάκης Κρασανάκης, ο Πρόεδρος του ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» Δημήτρης Νικόλσκυ, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάνος Ξενάκης, ο Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαβασιλείου και από τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής (SANTA) o Μίλτος Γκόφας.

«Η μεγάλη έρευνα που πραγματοποιούν οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στις γειτονιές της πόλης μας έχει αναδείξει ένα πολύ θετικό στοιχείο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την ανάγκη των πολιτών όχι μόνο να εκφράσουν τα παράπονά τους για τις σημαντικές ελλείψεις στις περιοχές τους, που καμία δημοτική αρχή δεν έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μέχρι σήμερα, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση εκείνων των πολιτικών που θα βελτιώσουν επιτέλους την καθημερινότητά τους».

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γιάννη Μυλωνάκη σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσαν οι πολίτες από το Κοντόπευκο και τον Παράδεισο στα ειδικά ερωτηματολόγια της έρευνας, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Η Αγία Παρασκευή δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Οι χρόνιες αστοχίες των δημοτικών αρχών έχουν προκαλέσει σχεδόν σε κάθε γωνιά της πόλης σωρεία προβλημάτων, που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Τα αιτήματα και οι προτάσεις των πολιτών που συγκεντρώνονται στο πλαίσιο της δράσης μας δεν θα μείνουν αναξιοποίητα ευρήματα σε κάποιο συρτάρι, αλλά θα αποτελέσουν τη “μαγιά” που θα διαμορφώσει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε από την επομένη των εκλογών, για να Αλλάξουμε ριζικά την εικόνα τη πόλης στην οποία ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Με στρατηγικό σχεδιασμό, σωστό προγραμματισμό και ιεράρχηση, γρήγορα αντανακλαστικά και ανοιχτό πνεύμα συνεργασίας, θα νοικοκυρέψουμε τον Δήμο μας και θα αναβαθμίσουμε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας για την περιοχή Κοντοπεύκου – Παραδείσου:  https://bit.ly/3CqYK1e


Νεότερη Παλαιότερη