«Αλλάζουμε»: Παίρνουμε πάντα ξεκάθαρη θέση στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη μας

Έχουμε εδώ και καιρό «χτυπήσει καμπανάκι» για τον κίνδυνο να χαθεί το οικόπεδο των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή

Τις τελευταίες ημέρες, με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής, επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα της απόκτησης από τον Δήμο του οικοπέδου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή.

Εύλογες οι ανησυχίες των γονιών, αφού οι δύο τελευταίες δημοτικές αρχές μόνο επιδερμικά έχουν ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα της σχολικής στέγης στην πόλη μας, με αποτέλεσμα σήμερα τα παιδιά μας να στοιβάζονται σε εντελώς ακατάλληλες αίθουσες.

Και επίσης πολύ σωστά ανησυχούν μήπως πιθανές ολιγωρίες ή αστοχίες από πλευράς Δήμου οδηγήσουν σε απώλεια του οικοπέδου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή.

Εξάλλου, η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» ήταν αυτή που:

  • Έχει «χτυπήσει καμπανάκι» -και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή- για την ολιγωρία και ατολμία της δημοτικής αρχής του κ. Ζορμπά στο συγκεκριμένο θέμα.
  • Έχει ψηφίσει κάθε ενέργεια που έφερε η δημοτική αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε την απόκτηση του οικοπέδου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή.
  • Ζήτησε από τον δήμαρχο, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, να ξεκαθαρίσει ποια προτεραιότητα θα θέσει, εάν χρειαστεί να επιλέξει ένα από τα δύο δάνεια που προσπαθεί να εξασφαλίσει (για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή και για την κατασκευή του κολυμβητηρίου).

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» και ο επικεφαλής της Γιάννης Μυλωνάκης παίρνουν ξεκάθαρη στάση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πόλης, χωρίς να κρύβονται πίσω από τα… βολικά «απέχω» άλλων παρατάξεων, αλλά και χωρίς να «χτυπούν στην πλάτη», τάζοντας στους πάντες τα πάντα.

Αυτό κάναμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης, στην οποία μας τοποθέτησε ο λαός της Αγίας Παρασκευής στις προηγούμενες εκλογές. Αγωνιζόμαστε και προσδοκούμε ότι μετά τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα, από τη θέση της δημοτική αρχής πλέον.

Νεότερη Παλαιότερη