Θεατρική παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια» την Κυριακή 6/11 από το Σύλλογο Γονέων ΠΑΙΣΔΑΠ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση «ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ» που διοργανώνει για τα μικρά μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στις 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής (Λυκούργου & Αρτέμωνος).  

*είσοδος ελεύθερη*

Για λόγους οργάνωσης της εκδήλωσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο syllogosgoneonps@gmail.com και συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

ΟΝOMATEΠΩΝΥΜΑ ΓΟΝΕΩΝ (που θα παρευρεθούν):

ΟΝOMATEΠΩΝΥΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ:

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να δούμε όλοι μαζί μια συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια με ηθοποιούς και κούκλες, και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

 «Τι είναι το σπίτι;

Δεν είναι οι τοίχοι, ούτε η βεράντα με θέα στο βουνό!

Ούτε τα παράθυρα, ούτε το ταβάνι, ούτε ο φράχτης ο ψηλός!

Είναι η παρέα, είναι η αγάπη, είναι να’ χεις έναν φίλο καλό!

Είναι να βοηθάς τον άλλον, να έχεις ένα όνειρο κοινό!»


Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι!

Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο!

 Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε έκπληξη!

Παίζουν: Μίνα Καθέρη, Ιρίνα Μπόικο


 

Νεότερη Παλαιότερη