Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα πολιτιστικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ

φωτο: ΠΑΟΔΑΠ 
 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα πολιτιστικά προγράμματα (Εργαστήρια Τέχνης και  Δημοτικό Ωδείο) του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) . Από φέτος καθιερώνεται οι εγγραφές να πραγματοποιούνται ΜΟΝΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, με μια εύκολη διαδικασία μέσω της επίσημης ιστοσελίδος του ΠΑΟΔΑΠ (www.paodap.gr). Όλοι όσοι εγγραφούν στα προγράμματά μας, θα εφοδιαστούν με «Κάρτα Μέλους». Τα συνεπή μέλη, θα έχουν επιπλέον ωφελήματα από την επόμενη χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι, από την αρχική σελίδα της ιστοσελίδος, θα εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πατώντας το κουμπί «Εγγραφές», στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδος, θα εγγράφονται αρχικά ως χρήστες και στην συνέχεια θα συμπληρώνουν την  αίτηση που θα την υποβάλλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όλα ηλεκτρονικά.

Δεν απαιτείται να εγγραφούν εκ νέου ως χρήστες, όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στο καλοκαιρινό Camp που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν τους ίδιους κωδικούς για την είσοδό τους στο πεδίο της αιτήσεως.

Η ηλεκτρονική εγγραφή απαλλάσσει τους πολίτες από την υποχρέωση αυτοπρόσωπης εμφανίσεως και την επακόλουθη άσκοπη απώλεια χρόνου αφού μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα και ημέρα εξ αποστάσεως.

Σημειώνεται ότι η  ηλεκτρονική εγγραφή στα Αθλητικά Προγράμματα θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, όταν οριστικοποιηθούν οι προσλήψεις των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

φωτο: ΠΑΟΔΑΠ

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΠΑΟΔΑΠ, σας περιμένουμε στα προγράμματά μας στους ανανεωμένους χώρους μας, για να σας παρέξουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με χαμηλό αντίτιμο στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Πληροφορίες για τα προγράμματα και το αντίτιμό τους, στις αντίστοιχες σελίδες της επίσημης ιστοσελίδος μας, από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ
Σπύρος Παπασπύρος.

Νεότερη Παλαιότερη