Αγωνιστικά νέα του ΓΣΑΠ


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ
!

Οι γυναίκες δεν τα κατάφεραν στο κύπελο, παρά τις προσδοκίες μας! Οι κορασίδες πέτυχαν σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί των Μελισσίων, ενώ και η Β ομάδα των κορασίδων έκανε δυνατό ξεκίνημα, αλλά έχασε στο καλάθι από τον ΑΟ Δάφνης .


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Κύπελο)

ΓΣΑΠ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : 51-72

Δεκάλεπτα: 13-14, 12-27,11-15,15-16.

Διαιτητές: Χρηστίδης Παύλος, Καψιώχας(καλοί)


Δυστυχώς η ομάδα γυναικών στην πρώτη της εμφάνιση παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Ασύνδετη, χωρίς προσανατολισμό και ρόλους, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι που να αξίζει να αναφερθεί. Η Διοίκηση ζήτησε από τον προπονητή και τις αθλήτριες να ξεχάσουν τον αγώνα αυτόν και να προετοιμαστούν με την ανάλογη σοβαρότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος (23/10 με Φοίνικα Πειραιά), με την εύλογη απαίτηση να μην υπάρξει συνέχεια με τέτοιες εμφανίσεις.

ΓΣΑΠ (Χατήρας, Στρατής): Κακοσούρη, Κανιστρά, Χατήρα 10, Γεροντή 2, Ακρίβου 5, Ευαγγελάτου 10(2),Πολιτοπούλου, Σλούκα 8, Τσέρου 10(1), Καράμπελα 2, Γρίσπου 4, Κυρκοπούλου

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Valentinetti, Θεοδωρόπουλος): Κουτσιρίμπα 6, Ρετζεπέρη 11, Κοιλιά 3(1),Κεχαγιά 6, Καλαφάτη, Τσίκα 18(4), Γοργογιάννη 3, Μάνου 12(2), Στεφανίδου 13, Παρασκευοπούλου.


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - Α ΟΜΑΔΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΓΣΑΠ: 34-38 (5-8, 4-12, 12-10, 13-8)

Ξεκίνησε το Σάββατο 24/9 το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κορασίδων με τη συμμετοχή 13 ομάδων όπου κάθε ομάδα θα δώσει συνολικά 24 αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

Η ομάδα μας ξεκίνησε με το δεξί καθώς στον πρώτο της αγώνα νίκησε εκτός έδρας τα Μελίσσια με 34-38 παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.  Ο αγώνας ξεκίνησε νευρικά με τις δύο ομάδες άστοχες επιθετικά, παρ’ όλα αυτά το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, σουτάραμε σωστά, αμυνθήκαμε με πάθος και το ημίχρονο έκλεισε στο +11. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε μία άνετη επικράτηση όμως η ομάδα των Μελισσίων άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά με τις δικές μας αθλήτριες όσο περνούσε η ώρα να χάνουν τη συγκέντρωσή τους και να κάνουν νευρικές επιθέσεις. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αθλήτριές μας έδειξαν χαρακτήρα, άντεξαν στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, και στη λήξη πανηγύρισαν δίκαια τη νίκη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον coach Κώστα Στρατή για την μεγάλη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Επόμενος αγώνας στο γήπεδό μας την Πέμπτη 29/9, στις 21:30 όπου θα φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ για την 2η εμβόλιμη αγωνιστική.

ΓΣΑΠ (Στρατής): Κεϊσογλου Μ., Παγίδα Α., Σινάνογλου Α., Κοντογεωργάκη Ι., Αραβανή Α., Κεχρή Δ., Κουκουμέλη Μ., Λάσκαρη Μ., Αγριογιάννη Ζ., Μαρτάκη Ι., Τούτση Ε.


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - Β ΟΜΑΔΑ

Ο στόχος της Β ΟΜΑΔΑΣ, όπως κάθε χρόνο, είναι κυρίως η βελτίωση των αθλητριών και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και μια όσο το δυνατόν καλή πορεία .
 
ΓΣΑΠ- ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ: 39-41(6-7, 10-5, 9-15, 14-14)

Tο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα Γ κατηγορίας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στο γήπεδο μας με την ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ. Τα κορίτσια μας  μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και  κατάφεραν στο ημίχρονο να προηγούνται με 4 πόντους. Στο τρίτο  δεκάλεπτο η αντίπαλη ομάδα πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά οι αθλήτριες μας κατάφεραν να πλησιάσουν στο τέλος στο σκορ και η ατυχία στα τελευταία σουτ μας στέρησε την νίκη. Θα πρέπει να σημειωθούν οι σημαντικές ελλείψεις που είχε η ομάδα και οι δύο τραυματισμοί στην διάρκεια του αγώνα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται με εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη εκτός έδρας με τον ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ στον Νέο Κόσμο.
 
ΓΣΑΠ (Τσίκος Νικόλαος): Συρίγου, Νίκου, Ανδρεούλη, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Γρηγοριάδη, Ιωάννου, Σταυρακάκη, Ζαγλανίκη.
 


Νεότερη Παλαιότερη