Κώστας Τσιαμπάς: Ο δήμαρχος δεν σέβεται τα χρήματα των δημοτών

Οι πολιτικοί στους οποίους εμπιστεύονται οι πολίτες το “δικαίωμα υπογραφής” για τη ζωή τους, έχουν διαρκές χρέος να είναι υπηρέτες της κοινωνίας και υπερασπιστές εκείνων που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη.

Να αξιολογούν σωστά τις προτεραιότητες κάθε περιόδου και να δίνουν το καλό παράδειγμα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την εκάστοτε εξουσία.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στερείται αίσθησης ευθύνης έναντι των πολιτών της πόλης μας.

Δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη καθημερινότητα που καλούνται να διαχειριστούν οι συμπολίτες μας, σε μια εποχή αβεβαιότητας, ανασφάλειας και δεν λαμβάνει υπόψη του τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου.

Δεν σέβεται την εντολή διακυβέρνησης που του έδωσαν οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές.

Αδιαφορεί για την ορθολογική λειτουργία του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η έλλειψη σεβασμού άλλωστε, είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο από το ξεκίνημα της θητείας του.

Κρίνεται από τους πολίτες, από τους παλιούς και νέους  συνεργάτες του, από τους εργαζόμενους του Δήμου.

Και θα κριθεί αυστηρά στις κάλπες που έρχονται.

Η αποδοχή της συμπληρωματικής  σύμβασης με την περιφέρεια, με συνέπεια την επιβάρυνση του Δήμου με 1.413.385,68 ευρώ με ΦΠΑ, (χρήματα που  δεν υπάρχουν), για επί πλέον  χρηματοδότηση του νέου Δημαρχείου, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Ζορμπάς έχει προ πολλού πάρει διαζύγιο με την ευθύνη, για σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Την αρχική σύμβαση στην οποία στηρίζεται  συμπληρωματική, που  δεν θα έπρεπε να αποδεχθεί ο κος Ζορμπάς, την   είχε υπογράψει χωρίς διερεύνηση, ανάλυση και περίσκεψη, ο κύριος Σταθόπουλος το 2017.

Η Αγία Παρασκευή αξίζει κάτι καλύτερο.

Και όλοι μαζί, θα διαμορφώσουμε μια καλύτερη επιλογή για την πόλη μας.

Και θα διορθώσουμε τη ζημιά που συνεχίζει να προκαλεί ο κ. Ζορμπάς  στη θητεία του.

                                     

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

Νεότερη Παλαιότερη